Győri, Csepy, Máriási...

Komárom. A versenyidény végén kialakult a gyorsasági kajak-kenusok Szlovák Kupájának végső sorrendje. Az idei viadalok összetett pontversenyében a pöstyéniek végeztek az élen. Közvetlenül mögéjük kerültek a komáromiak.

Komárom. A versenyidény végén kialakult a gyorsasági kajak-kenusok Szlovák Kupájának végső sorrendje. Az idei viadalok összetett pontversenyében a pöstyéniek végeztek az élen. Közvetlenül mögéjük kerültek a komáromiak. A felnőttek versenyszámaiban a következő elsőségek születtek: Tarr György (férfi kajak, komáromi fiú), Márió Ostrčil (kenu) és Martina Kohlová (női kajak, mindnyájan a pozsonyi ŠKP versenyzői). Korosztályonként négy komáromi kajakos végzett az élen: az idősebb ifjúsági korú lányoknál Győri Katalin, a 14 éves fiúknál Csepy Tamás, ugyanebben a korosztályban a lányoknál Sandra Dubranová és a 12 éves lányoknál Máriási Réka. „Jobb lett volna győzni, de azért örülünk a második helynek is. Évenkénti munkánk időszerű bizonyítványa” – kommentálta szűkszavúan a világhírű komáromi vizes sport-műhely legfrissebb szlovákiai helytállását Polhammer László utánpótlásedző, aki egyben az új csónakház gondnoka is. Elmondta, hogy már berendezték a szállodai részt, nemrég üzembe helyezték az öntözőberendezést és készül a parkoló is, hogy a korszerű edzőközpont minden igényt kielégíthessen.

Még egy adalék: a Szlovák Kupa korosztályos győztesei között egy somorjai versenyző is található, a 13 éves fiúk mezőnyében Jakubík Gábor végzett az élen. Klubja azonban nincs az összetett pontverseny legjobb hat helyezettjének társaságában. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?