Gyógyír a sajgó sebekre

Garamkálna/Nemesócsa. Ma délután (16.30) a Léva mellett elterülő település futballpályáján a legutóbbi három mérkőzésüket zsinórban nyerő nemesócsaiak vendégszerepelnek a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportja 25. fordulójának nyitányán.

A vendéglátók még ma sem tudják megemészteni, fejben feldolgozni az egy héttel ezelőtti fiaskót. Csak a rend kedvéért mondjuk el, hogy az élcsapatok között lehorgonyzott garamkálnaiak megsemmisítő vereséget (0:5) szenvedtek Hetényben. „Ami azt illeti, rendesen elhúzták a nótánkat. Nem hagyhatom azonban szó nélkül a játékvezetők ténykedését sem, hiszen részrehajló ítéleteikkel bennünket hergeltek, sújtottak. A bírói trióra valamennyien nehezteltünk. Megjegyzem, sérülések és eltiltások miatt eléggé tartalékosan játszottunk. Ennek ellenére védenceim a mezőnyben egyenrangú ellenfélnek bizonyultak, a krónikába ter?mészetesen csupán az eredményt jegyezték be, ami viszont önmagáért beszél” – ecsetelte a sokáig emlékezetes kisiklás hátterét Belansky Attila, a hazaiak trénere. A garamkálnaiak lecsúsztak a dobogóról, ahová már a mai párharcot követően szeretnének újra felkapaszkodni. „Továbbra is elsődleges célunk az első három között végezni. Ma feltétlenül győzni akarunk, ami gyógyír lenne a sajgó sebekre. Szerencsére a kényszerpihenőről visszatért kvar?tett, Szilvás, Rácz, Hajtó és Hegedűs már kezdők lesznek. Hrnčiart és Gogorát azonban eltiltások miatt kénytelen leszek nélkülözni” – nyilatkozta lapunknak a vendéglátók edzője.

Az ellenfelet már nem szorítja olyannyira a cipő, hiszen javuló tavaszi teljesítményüknek köszönhetően elkerültek a kiesőjelöltek zónájából. „A hazaiak ugyan már nem tartoznak a bajnoki cím várományosai közé, motivációjuk azonban így is akad jócskán. Mi sem természetesebb, hogy a mai meccsen szeretnék kiküszöbölni a csorbát, kiengesztelni szurkolóikat. Ez nagy veszélyforrást jelent számunkra. Bár ősszel simán legyőztük őket, most szoros eredményre számítok. Számunkra már a döntetlen is nagy siker lenne. Megnyugtató, hogy Patócs Lászlónak rendbejött a sérülése, munkahelyi balesete miatt azonban Csizmadia még mindig nem állhat Ledeczký Imre játékosedző rendelkezésére. Rajta kívül mindenki bevetésre kész. Kósát és Szabót ifjúsági csapatunk rendelkezésére bocsátottuk, ők ugya?nis kiesési rangadót játszanak Garamszentgyörgyön. Számomra külön öröm, hogy felnőtt csapatunk valamennyi tagja saját nevelésű játékosunk” – tájékoztatott, egyben büszkélkedett Patkó Albert, a nemesócsaiak klubelnöke. (áb)

MECCSKALAUZ

Tabellasorok

4. Kalná n/Hr. 24 14 3 7 45:24 45

10. Zem. Olča 24 11 1 12 43:54 34

Őszi eredmény

Zem. Olča–Kalná n/Hr. 3:0 (2:0), g.: Ledeczký I. (15.), Mészáros (31.), Boros (72. – 11-esből).

Tippünk

A hazaiak visszavágnak az őszi vereségért, és 3:0 arányban győznek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?