Gyengélkedők párbaja

Garamkálna/Udvard |

<p>Nem is olyan régen még a bajnoki cím várományosai közé sorolták a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában a garamkálnaiakat és az udvardiakat. A két gyengélkedő együttes ma délutáni (14.30) párharca a pozícióvesztés ellenére is presztízscsata lesz a javából.</p>

A vendéglátók az őszi idényben eddig hazai környezetben lejátszott öt mérkőzésükön nyolc pontot hullajtottak el. „Ennél többre vagyunk képesek. Ráadásul kiváló feltételekkel rendelkezünk. A szerencsével azonban hadilábon állunk. Csupán a tardoskeddiek elleni teljesítményünkkel vagyok maradéktalanul elégedett” – hangzott Jozef Belfi, a hazaiak edzőjének őszi gyorsmérlege. A vendéglátóknál a két sérült, Bogár és Zdychavský nem léphet pályára. „Védelmünk, élen a nagyszerű formában védő Guťannal megbízhatóan játszik, középpályásainktól és csatárainktól viszont többet várok” – fűzte még hozzá a tréner, aki csak a győzelmet tartja elfogadható eredménynek.

A vendégeknél menet közben edzőváltás zajlott. Az új klubvezetés már a harmadik forduló után menesztette Havetta Józsefet és az ificsapat harmincéves edzőjét, Keresztúri Attilát bízta meg a kollektíva irányításával. „Egy héttel ezelőtt javuló játékkal leptek meg védenceim. Remélem, tartós formajavulásról beszélhetünk. A mai találkozón döntetlenre számítok. Csapatkapitányunkat, Takácsot megműtötték, alighanem Petrík sem tarthat társaival. Szerencsére Pasztorek már bevethető, ugyanakkor az is pozitívumnak számít, hogy a szerdai edzésen tizennyolcan gyakoroltak” – tájékoztatott az edző. „Szerintem a javulás érdekében a fiatalok alkotta kollektívának több sikerélményre, nagy adag önbizalomra lesz szüksége a folytatásban” – egészítette ki edzője helyzetjelentését az udvardi együttes rangidőse, az ötven esztendős Bernáth Ferenc. (áb)



Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?