Gondban a DAC edzője

Pozsony. Érdekes mérkőzésekre kerül sor a II. labdarúgóliga 14., utolsó előtti őszi fordulójában. A nagyszombati Spartak-stadionban a DAC vendégszerepel, és felettébb nehéz dolga lesz.

Pozsony. Érdekes mérkőzésekre kerül sor a II. labdarúgóliga 14., utolsó előtti őszi fordulójában. A nagyszombati Spartak-stadionban a DAC vendégszerepel, és felettébb nehéz dolga lesz. Hogy miért? Szikora György vezetőedző: „Betegség, sérülés és eltiltás miatt kilenc játékos is hiányzik majd! Pénteken ugyan 21 futballista tréningezett, ám közülük csak tizenkettővel számolhatok. Sajnos, Olejník, aki legutóbb begyűjtötte negyedik sárga lapját, sem lehet ott a szombati meccsen, így a védelmünk is alaposan meggyengült. Ezek után szinte a csodával lenne határos, ha sikerülne pontot szereznünk a nagy esélyes Trnava otthonában...”

A szenciek a pozsonyhidegkúti stadionba látogatnak, ahol ma délelőtt a dévényiekkel mérik össze erejüket. Az ŠKP otthonában a közelmúltban nem sok babér termett a vendégeknek. Štefan Mrva, a KOBA menedzsere: „Itt az ideje, hogy kiköszörüljük a csorbát, ugyanis eddig idegenben nem sok vizet zavartunk. Ha ponttal térünk haza a fővárosból és egy hét múlva legyőzzük a rimaszombatiakat, akkor részben elégedettek leszünk az őszi szerepléssel. A keret valamennyi tagja egészséges, így kellemes gondban van Peter Zelenský vezetőedző.”

Besztercebányán váratlanul nagy arányú vereséget szenvedett az élbolyban tanyázó rimaszombati gárda, s minden bizonnyal, győzelemmel szeretné feledtetni az egy héttel ezelőtti fiaskót. A gömöriek a kiszámíthatatlan, idegenben is veszélyes nyitrai gárdát látják vendégül. Vladimír Rusnák edző: „Már nem foglalkozunk az Urpín alatti kudarccal, minden idegszálunkkal a Nitra elleni meccsre összpontosítunk. Csak a győzelem számít elfogadható eredménynek!” (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?