Gólveszélyes vendégek

Nagyszombat. Mindkét csapat támadó felfogásban játszott az első félidőben, a hazaiak enyhe mezőnyfölényt harcoltak ki, a vendégek gyors ellentámadásokkal veszélyeztettek. Mindkét kapu előtt akadt gólszerzési lehetőség.

Nagyszombat. Mindkét csapat támadó felfogásban játszott az első félidőben, a hazaiak enyhe mezőnyfölényt harcoltak ki, a vendégek gyors ellentámadásokkal veszélyeztettek. Mindkét kapu előtt akadt gólszerzési lehetőség. Az egyetlen találat a ráadás perceiben született: Šebo kiugrása után beívelését Lembakoali fejelte a nagyszombati kapuba.

Szünet után hazai rohamokkal folytatódott a mérkőzés, ám a helyzetek kimaradtak. Ez megbosszulta magát, mert Šebo újabb kitörése után már két gólra nőtt a pozsonyiak előnye. Ekkor kitámadott a Spartak, ám eredménytelenül. Šebo remek kiugratása után már harmadszor táncolt a labda a hazaiak kapujában. Nem sokkal később szépített a Trnava: Filip 12 méterről bombázott Hýll kapujába. A görcsösen játszó nagyszombatiaknak ezen a mérkőzésen nem volt esélyük a felszabadultan futballozó Inter ellen. Ez volt a sárga-feketék első tavaszi idegenbeli pontszerzése.

Góllövők: Filip (78.), ill. Lembakoali (45.), Šebo (63., 77.). Játékvezető: Kačenga, 4340 néző. Sárga lap Poljovka, ill. Opřsal, Lembakoali.

TRNAVA: M. Čech–Staňo, Hrabal, Poljovka–Fall, Filip, P. Ďuriš, Ujlaky, Huszár (46. M. Gašparík)–Masaryk (60. P. Hodúr), Kožuch.

INTER: Hýll–Čišovský, Šedivý, R. Kunzo, Opršal (77. M. Čech)–Burza, P. Mráz, Halenár, Chalupka (80. Kocúrek)–Šebo (82. Horváth), Lembakoali.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?