Gólkirályi címre tör a kisudvarnokiak csatára?

Árvai Renáta, az I. ligás kisudvarnoki női labdarúgócsapat gólerős csatára
Tavasszal formába lendültem. A legutóbbi fordulóban, a kassaiak elleni meccsen öt gólt lőttem. A hatodikat les címén érvénytelenítette a játékvezető. Bajnoki összecsapáson ennyiszer még nem voltam eredményes.

Árvai Renáta, az I. ligás kisudvarnoki női labdarúgócsapat gólerős csatára

Tavasszal formába lendültem. A legutóbbi fordulóban, a kassaiak elleni meccsen öt gólt lőttem. A hatodikat les címén érvénytelenítette a játékvezető. Bajnoki összecsapáson ennyiszer még nem voltam eredményes. Teljesítményemmel is elégedett lehetett Lelkes József, csapatunk edzője. A tavaszi idényben már a tizenhetedik találatomnál tartok. Párját ritkító eredményességemnek köszönhetően utolértem a góllista élén álló nyitrai Hanzelovát, akivel holtversenyben, 27-27 góllal várjuk a folytatást. Nem titkolom, szeretném végre megszerezni a gólkirályi címet.

Volt-e ünneplés gólrekordja után?

Rengetegen gratuláltak a mérkőzés után. Sok puszit kaptam kisfiamtól, Dávidtól. De nagyobb ünneplésről, pezsgő-bontásról nem tudok beszámolni. Különben is jól elfáradtam a nehéz talajú pályán lejátszott összecsapáson.

Most bizonyára arra számít, hogy a jövő héten esedékes görögök elleni Eb-selejtezőn a kezdőcsapatban kap helyet...

Remélem, hogy így lesz, hiszen František Urvay szövetségi kapitány mindig a legjobb formában lévő futballistáknak szavaz bizalmat. Jó lenne címeres mezben is gólt szerezni. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?