Gera mesterhármasa

Budapest. Már három pont a Fradi előnye, történt ugyanis, hogy a zöld-fehérek a tegnap déli tévés mérkőzésen leiskolázták a Győrt; az MTK Debrecenben, a Balaton FC pedig Zalaegerszegen remizett.

Gera Zoltán (fehér mezben) kirobbanó formában futballozott a Győr ellennb1.hu-felvételA ferencvárosiak a tavasz eddigi mérkőzésein nem éppen szerzett góljaikról voltak híresek, hanem arról, hogy védelmük eszén nem lehet túljárni, ezt bizonyítja, hogy még érintetlen volt a hálójuk. Ez a sorozat most sem szakadt meg, hiszen a győri játékosok sem tudtak túljárni Szűcs Lajos eszén. Egyik csapat sem a legerősebb összeállításában lépett pályára a találkozón, hiszen a hazaiaknál a Debrecen ellen kiállított Kriston Attila, valamint a szintén a hajdúságiak ellen harmadik sárga lapját begyűjtő Tököli Attila sem állhatott Pintér Attila rendelkezésére, míg Gyepes Gábor, Alekszandar Jovics, valamint Zováth János még mindig sérült. A győrieknél is hiányzott két alapember, ám ők – elsősorban csapatuk fiatal átlagéletkora miatt – jobban megérezték a két szintén fiatal, ám már rutinosabbnak számító labdarúgó, Stark Péter és Németh Norbert hiányát.

A mérkőzés elején a két csapat nem is rontott egymásra, úgyszólván kóstolgatták egymást. A 37. percben már semmi nem segíthetett a Győrön, hiszen Rósa remekül adott be jobbról, és érkezett Gera, aki a bal alsó sarokba fejelt, majd ismét ő bólinthatott ezúttal egy bal oldali Sasu-beadás után. A Ferencváros így megnyugtató előnnyel vonulhatott pihenőre. A második félidőben újabb gólt lőtt a Ferencváros, s ezúttal is Gera volt eredményes. Kellemes meglepetés volt a győrieknél Priskin Tamás játéka, aki az első félidőben nem tudott sokat hozzátenni a játékhoz, a másodikban azonban nagyon aktív volt, többször vállalkozott lövésre, ám nem tudott gólt szerezni. Tudott viszont Somorjai, aki egy remek Lipcsei-átadás után közelről a jobb alsó sarokba lőtt, ezzel végképp fölényessé tette a ferencvárosi győzelmet.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?