Gera mégis távozik?

Budapest. Egy-egy élvonalbeli francia és német klub olyan komolyan érdeklődik Gera Zoltán, az FTC és a válogatott gólerős csatára iránt, hogy vélhető: jelenlegi klubja nem tud vele szerződést hosszabbítani. Erről Szeiler József, a bajnokságban éllovas futballcsapatot műkődtető kft.

Budapest. Egy-egy élvonalbeli francia és német klub olyan komolyan érdeklődik Gera Zoltán, az FTC és a válogatott gólerős csatára iránt, hogy vélhető: jelenlegi klubja nem tud vele szerződést hosszabbítani. Erről Szeiler József, a bajnokságban éllovas futballcsapatot műkődtető kft. ügyvezetője nyilatkozott saját internetes honlapjukon, hozzátéve:

„Mi a magunk részéről azon vagyunk, hogy megtartsuk a játékost, még akkor is, ha erre jelenleg kevés az esély.” Az igazgató ígéri: mire kedden elutazik a Garami-legénység a ciprusi edzőtáborba, remélhetőleg pont kerül a Gera-ügy végére.

Újság még a zöld–fehérek háza táján, hogy csütörtökön sajtótájékoztatón jelentették be: tovább erősödik a kapcsolat a Magyar Külkereskedelmi Bank Rt.-vel. A pénzintézet marketingmegállapodást kötött a kft.-vel, s egyik legnagyobb támogatója lett az együttesnek.

Erről Erdei Tamás, az MKB vezérigazgatója – többek között – ezt mondta: „Az MKB a jövőben sem felhasználni akarja a Ferencvárost, hanem segíteni. A továbbiakban is a minőséget akarjuk pénzzel támogatni, amiért a Fradi cserébe reklámozza az MKB-t. Számunkra a legfontosabb a tisztesség és a minőség, ám mivel korábban ezt nem találtuk meg a sportágban, nem is támogattuk azt. A Ferencvárosnál viszont mindez megvalósult, ezért döntöttünk a megállapodás kiszélesítése mellett, amely határozatlan időre szól, jóllehet, egy év múlva újra tárgyalóasztalhoz ülünk és értékeljük az addigi együttműködésünket.” (MTI, O–O)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?