Gáspár Diósgyőrben

Immár csaknem mindegyik élvonalbeli csapat megkezdte a felkészülést az Arany Ászok Liga tavaszi szezonjára, ennek megfelelően egyre gyakoribbak a külföldről érkező próbajátékosokról és az országon belüli klubcserékről szóló híradások is. Lássuk a legfrissebb fejleményeket.

Most már biztos, hogy távozik az Üllői útról Kiss György és Somorjai Tamás, akik az utóbbi időben egyaránt kevés játéklehetőséget kaptak a Ferencvárosnál. Somorjai Sopronban, Kiss pedig feltehetően a Vasasban folytatja pályafutását, amennyiben elfogadja az angyalföldi klubvezetés szerződésajánlatát. A piros-kékek ezen kívül a saját utánpótlásukra is építenek, ősszel az U19-es csapatot erősítő Baranyai Tibor és Fórizs Gergő immár a felnőttek között gyakorol.

A 24 éves szlovákiai Gáspár József és a 27 éves román Ciprian Dainu leigazolására tett javaslatot a klub vezetősége felé Gálhidi György, a Diósgyőr vezetőedzője. A szakember mindkét játékost a védelemben veheti számításba.

Gáspár a pozsonyi Slovanból (korábban az Interben és Japánban futballozott), Dainu pedig a nagyváradi FC Bihorból érkezhet a borsodi klub erősítésére.

Az MTK-nál újabb szerb-montenegrói légiós csatlakozott a tavaszi rajtra alapozó kerethez. A védő Miso Koljanovics tavaly év végén került a Hungária körútra, eddig a juniorok között készült, ám most az első csapatban is lehetőséget kaphat a bizonyításra. A Honvéd szintén szomszédos országból erősíthet, a kispestiek idei első próbajátékosa egy szlovák kapus, Marián Fedor. A 24 éves hálóőr eddigi pályafutása során Bártfán és a német Laupheimben védett.

Nyíregyházán Kenesei Zoltán és Tóth József érkezése után ezúttal középhátvédet tesztelnek. A tőketerebesi Geri Gergelynek egy hete van rá, hogy meggyőzze képességeiről Détári Lajos vezetőedzőt. Terjék Lajos a ciprusi Enosis csapatához igazolt, és távozik egy másik csatár, Rob Kornél is, ám ő egyelőre nem talált csapatot magának. (o-o, nb1.hu, sz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?