FTC-diadal Kispesten

Budapest. Tegnap este a Bozsik-stadionban játszották a labdarúgó NB I 24. fordulójának Kispest-Honvéd–FTC rangadóját, amely biztos Fradi-győzelemmel vég-ződött.
KISPEST–FTC 0:4 (0:2). A 4.

Budapest. Tegnap este a Bozsik-stadionban játszották a labdarúgó NB I 24. fordulójának Kispest-Honvéd–FTC rangadóját, amely biztos Fradi-győzelemmel vég-ződött.

KISPEST–FTC 0:4 (0:2). A 4. percben a Ferencváros első szöglete után Gyepes fejelt kapura, Tóth bravúrral védett, de a kipattanót Gera magabiztosan értékesítette. A 40. percben Penksa kapott nagyszerű indítást, majd a kifutó kispesti kapus mellett a jobb alsó sarokba lőtt. Közvetlenül a fordulást követően Gera ismét betalált a hazaiak kapujába, majd a hajrában Pinte bombagólját ünnepelte a Fradi-tábor.

Góllövők: Gera (4. és 46.), Penksa (40.), Pinte (88.). Játékvezető: Juhos; 7000 néző. KISPEST: Tóth– Dulca, Batrinu, Lőrinc, Balint– Torghelle, Németh, Kovács B., Hercegfalvi–Sasu, Faragó; FTC: Szűcs–Balog, Dragóner, Gyepes– Kriston, Kapics, Lipcsei, Szkukalek–Gera, Penksa, Pinte.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?