FORDULÓMOZAIK

Felemás kassai kirándulás
Kassa. Felemásan zárták négynapos pozsonyi, illetve szenci kirándulásukat a kassaiak, akik négy napon belül kétszer találkoztak a Slovannal. A szerdai kupameccs gólnélküli döntetlennel végződött, s ez kassai továbbjutást jelentett, mivel az első mecscsen a keleti csapat diadalmaskodott.

Felemás kassai kirándulás

Kassa. Felemásan zárták négynapos pozsonyi, illetve szenci kirándulásukat a kassaiak, akik négy napon belül kétszer találkoztak a Slovannal. A szerdai kupameccs gólnélküli döntetlennel végződött, s ez kassai továbbjutást jelentett, mivel az első mecscsen a keleti csapat diadalmaskodott. Szombaton azonban már kevesebb szerencséje volt Ján Kozák együttesének, az égszínkékek bajnokin 2:1-re győztek. „Jól játszottunk, de nem használtuk ki a helyzeteinket. Nem voltunk gyengébbek a Slovannál, csak nem volt olyan szerencsénk” – nyilatkozta a meccs után Peter Bašista, a sárga-kékek hátvédje. (mfkkosice.sk)

Vladimír Weiss jó húzása

Pozsony. Szerencsés kézzel változtatott csapata felállításán a hétvégén Vladimír Weiss, az Artmedia edzője. A második helyezett ligetiek a harmadik helyen álló Nitrát fogadták vasárnap délelőtt, tudva, hogy ha szeretnének lépést tartani az éllovassal, nyerniük kell. Az első félidőben viszont nem esett gól, így a szünetben Weiss az aktív hátvédet, Čviriket lecserélte, s helyette Piroškát küldte a pályára. Döntése helyesnek bizonyult, a cserejátékos ugyanis már második pályán töltött percében gólt lőtt, s találata végül a győzelmet jelentette a ligeti Artmedia számára. (ú)

Fagyoskodtak a nézők…

De azért a december elseji utolsó őszi fordulóban nem kongtak a lelátók az ürességtől: a listavezető zsolnaiakra három és félezren, a második helyezett Artmediára kétezer-nyolcszázan voltak kíváncsiak. Még az aranyosmarótiak kiesési rangadójára is kilátogatott 1300 néző, de Trencsénben már csak a leghűségesebbek járnak ki: a Ružomberok elleni mérkőzésen mindössze háromszázan biztatták a csapatot… (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?