FORDULÓMOZAIK

Ľuboš Hajdúch bravúrjai
Nagyszombat. Ľuboš Hajdúch oroszlánrészt vállat a rózsahegyiek nagyszombati pontrablásában. A válogatott hálóőr ugyan két gólt kapott, ám bravúrok sorozatát mutatta be.

Ľuboš Hajdúch bravúrjai

Nagyszombat. Ľuboš Hajdúch oroszlánrészt vállat a rózsahegyiek nagyszombati pontrablásában. A válogatott hálóőr ugyan két gólt kapott, ám bravúrok sorozatát mutatta be. A túloldalon röviddel a meccs előtt váratlan kapuscsere történt, Pavol Kamesch a bemelegítés során megsérült, s a helyére az eredetileg tartalékként nevezett Miroslav Hrdina került. (sz. z.)

Horváth Csaba egyenlített

Trencsén. Kétszer vezetett a bajnok zsolnai MŠK Trencsénben, mégis 2:2-es döntetlennel zárult a találkozó. A hazaiak második gólját Horváth Csaba szerezte; a trencséniek csapatkapitánya így látta a mérkőzést: „Tartottunk a bajnok zsolnaiaktól, s legalább egy pontot akartunk szerezni, ezért öt védővel léptünk pályára, de a szélsőhátvédek rendre felzárkóztak a támadásokhoz. Szerencsére, mindkét alkalommal gyorsan tudtunk egyenlíteni. Gólom egy ívelt szabadrúgás után esett, az elmélázó védők mellett öt méterről lőttem a kapuba.” Horváth edző szerint egyre jobban összeérik a csapat, s véleménye szerint, bár nehéz ellenfelek várnak rájuk, a kilencedik helyen telelhetnek. Érdekes, hogy a jól fejelő, magas középhátvéd idén mindkét eddigi találatát lábbal érte el. (sz. z)

Lecserélték a játékvezetőt

Aranyosmarót. Furcsa jelenetre került sor a Zlaté Moravce–Artmedia meccsen, ugyanis a 45. percben lecserélték a játékvezetőt. Ne higgyék, hogy rossz teljesítmény miatt került sor a változásra, mert ez a szabályok szerint lehetetlen. Csak annyi történt, hogy Jozef Kačenga bíró megsérült, ezért a negyedik játékvezetőnek delegált Richard Havrilla vette kezébe a sípot. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?