FORDULÓMOZAIK

Gól után kiállítás – kétszer is
Valószínűleg nem szívesen fog emlékezni a zsolnaiak elleni mérkőzésre az aranyosmaróti Tóth. A hazaiak csatára egy ügyes emeléssel vezetést szerzett csapatának, ám gólját az elfogadhatónál nagyobb vehemenciával ünnepelte, így a játékvezető sárga lappal „jutalmazta”.

Gól után kiállítás – kétszer is

Valószínűleg nem szívesen fog emlékezni a zsolnaiak elleni mérkőzésre az aranyosmaróti Tóth. A hazaiak csatára egy ügyes emeléssel vezetést szerzett csapatának, ám gólját az elfogadhatónál nagyobb vehemenciával ünnepelte, így a játékvezető sárga lappal „jutalmazta”. Alig egy percen belül a gólszerző egy kemény szabálytalanságért megkapta második sárgáját is, így számára véget ért a meccs. A zsolnaiak éltek a kínálkozó lehetőséggel, fordítottak. Érdekesség, hogy az egyenlítő gól szerzője, Štyvar szintén idő előtt mehetett zuhanyozni (szintén két sárga lap után), a zsolnaiak azonban tíz a tíz ellen is meg tudták tartani előnyüket. (ú)

Szomorú szenci sorozat

Tizenegy forduló alatt még nem tudott nyerni a szenci gárda – ennél rosszabbul csak a Prievidza kezdte a szezont a szlovák élvonal történetében. (Az 1995/96-os idényben csak a 13. fordulóban diadalmaskodtak.) „Nem tudom, kinek mit vétet-tünk, hogy ekkora pechünk van” – jajongott Ivan Galád... Bár a szencieket a táblázaton a tren-cséniek előzik meg, az egy héttel korábban aratott gólzáporos győzelmük miatt nincs pánik-hangulat. Sokkal szomorúbbak a besztercebányaiak – a Dukla zsinórban nyolc mérkőzés óta nem tudott nyerni, egyelőre úgy tűnik, az edzőváltás sem segített Semeníkéken… (ú)

Hroššo nem bízza el magát

Štefan Senecký távozása után többen aggódtak, hogyan fogja tudni pótolni a válogatott hálóőrt a fiatal Hroššo. Az aggodalmak azonban feleslegesnek bizonyultak, mert a húszéves hálóőr remekül megállja a helyét. „Nem bízom el magam, és első számú kapusnak sem érzem magam. Az edző azt mondta, egyenrangú a két kapus, és mindig a pillanatnyi forma dönt majd, ki áll a kapuba, ennek megfelelően igyekszem minden edzésen a legjobbat nyújtani” – nyilatkozta Hroššo. (f)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?