FORDULÓMOZAIK

A kétszínű Slovan-tábor
Pozsony. „Fel a fejjel fiúk!” – olvashatták egy kifeszített drapérián a Slovan–Nitra bajnokira kilátogatók. „Boris, Lacko, Majo, bízunk bennetek!” – üzenték egy másikon az égszínkékek drukkerei a Boris Kitka, Ladislav Pecko, Marián Zeman edzői hármasnak.

A kétszínű Slovan-tábor

Pozsony. „Fel a fejjel fiúk!” – olvashatták egy kifeszített drapérián a Slovan–Nitra bajnokira kilátogatók. „Boris, Lacko, Majo, bízunk bennetek!” – üzenték egy másikon az égszínkékek drukkerei a Boris Kitka, Ladislav Pecko, Marián Zeman edzői hármasnak. A Slovan ugyanis egyre mélyebb gödörbe került az utóbbi időben. A listavezető elleni győzelemmel meghálálták Szabó Ottóék a bizalmat, a szurkolókhoz azonban nem mentek ünnepelni. Miért? „Fanatikus drukkereink néha nagyon bután szurkolnak. Tíz percig minden rendben van, aztán jön a szitokáradat. Tudatosíthatnák, hogy mi is emberek vagyunk, és hibázhatunk. Azt szerettük volna jelezni, hogy a fantasztikus buzdítás ellenére mi sem felejtünk” – árulta el Szabó Ottó az érdekes gesztus okát. (kb)

Štyvar-dupla és gólképtelenség

Zsolna. Nem rúgott még gólt a szenci csapat a bajnok zsolnai tizenegynek, mióta visszakerült az élvonalba. Ezúttal is taktikai küzdelemben, védekezésben vehette csak fel a Galád-legénység a harcot a hazaiakkal. Végül a sok kimaradt helyzet után a csereként beállt Štyvar két találata billentette a mérleg nyelvét a bajnok javára. Hosszú idő után ismét Novota János védte a szenciek kapuját. Volt egy-két bravúrja meg szerencséje is, de a góloknál ő is tehetetlennek bizonyult. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?