Fordulatos rangadó

Rimaszombat. Hazai pályán „hozta a kötelezőt” a listavezető rimaszombati együttes, amely ezúttal a nyitrai csapat ellen diadalmaskodott. Az eperjesiek szenci botlásának köszönhetően a gömöriek megerősítették vezető pozíciójukat, s előnyük a tabella élén már hat pont.
RIM. SOBOTA–NITRA 2:1 (0:0). Góllövők: Piszár (69.

Rimaszombat. Hazai pályán „hozta a kötelezőt” a listavezető rimaszombati együttes, amely ezúttal a nyitrai csapat ellen diadalmaskodott. Az eperjesiek szenci botlásának köszönhetően a gömöriek megerősítették vezető pozíciójukat, s előnyük a tabella élén már hat pont.

RIM. SOBOTA–NITRA 2:1 (0:0). Góllövők: Piszár (69.), Hadviger (87.), ill. Drobný (79.). Játékvezető: Richtárik, 1205 néző.

RIM. SOBOTA: Benko–Valkučák, Németh, Hadviger–Domík, Kundra (46. Ádám), Sľuka, Ďuriš–Iskra (90. Lipovský), Piszár, Maruniak (88. Dojčan). NITRA: Senec-ký– Ďatko, Čeman, Szórád (71. Bar-bosa), Kostoláni–Nozdrovický, Kó-ňa, Babic, Kováč (67. Drobný), Rák–Perniš

Jó iramú, fordulatos mérkőzést láthattak a futballrajongók. A tavasszal remeklő nyitraiak Rimaszombatban sem álltak be védekezni, és megmutatták, nem véletlenül nyerték meg eddigi találkozóikat. Az első félidőben a listavezetőnek volt több helyzete, de a vendégek támadásai mindig veszélyt jelentettek Benko kapujára. Fordulás után még nagyobb fokozatra kapcsoltak a nyitraiak. A szurkolók egyre gyakrabban adtak hangot elégedetlenségüknek, a foghíjas védelem pedig hálálkodhatott Benkónak. A vezetést mégis a hazaiak szerezték meg, az addig fölényeskedő Senecký kapus rosszul futott ki, s Piszár lágy emelése a hálóba hullott. A gól után ismét a vendégek percei következtek, a csereként beállt Barbosa cseleit csak nézték a rimaszombati védők, átadása után pedig a szintén cserejátékos Drobnýnak csak a kapuba kellett pöckölnie a labdát. Már-már mindenki elkönyvelte a döntetlent, amikor a 87. percben szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak: Piszár pontos beívelését Hadviger fejelte a hálóba. „Eddig mi voltunk azok, akik az utolsó percekben kaptunk gólt, most végre így tudtunk nyerni”, kommentálta a mérkőzést Peter Zelenský, s hozzátette: „A vendégek felszabadultabban játszhattak, nem volt vesztenivalójuk, míg a játékosaim mintha félnének a hazai közönség előtt. Csak ötven százalékát nyújtják annak, amire edzésen képesek.” (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?