Főpróba a junior Eb-re

<p>Gúta. Jól sikerült a junior Eb főpróbájának tartott Teremkerékpár Gúta Kupa a helyi sportcsarnokban.</p><p>Az immár tizenhatodik kiíráson négy ország (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Svájc) több mint ötven művészi kerékpározója vett részt, tizennyolc kategóriában mérték össze tudásukat&hellip;</p>

Gúta. Jól sikerült a junior Eb főpróbájának tartott Teremkerékpár Gúta Kupa a helyi sportcsarnokban.

Az immár tizenhatodik kiíráson négy ország (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Svájc) több mint ötven művészi kerékpározója vett részt, tizennyolc kategóriában mérték össze tudásukat.

A gútai junior négyes igazán kitett magáért, és összeszokott, parádés bemutatóval kápráztatta el a jelenlévőket. A látható és megfelelő felkészülésről Hajdú Andrea vezetőedző is elismeréssel nyilatkozott. „Úgy látom, az utóbbi fél évben már kialakult a szükséges összetartó erő, igazi csapattá kovácsolódtak a lányok, összeszokottak és jól dolgoznak együtt, valamint az egyes gyakorlatokat is jól kivitelezik. Így a junior Európa-bajnokságon egy jól felkészült négyes versenyezhet, jó úton haladunk, számos versenyen vettünk részt. Látszik, a sok gyakorlás meghozza a kívánt eredményeket – fogalmazott Hajdú.

A május 6-án és 7-én a svájci Baarban sorra kerülő Európa-bajnokságot illetően azonban óvatosan nyilatkozott. „Minden lehetőség adott, de sok mindentől függ, hogy érmes helyezéssel tudunk-e visszatérni. Az egyes elemeket jól begyakorolták, most még mentálisan szükséges ráhangolódni, a napokban leginkább erre helyezzük a hangsúlyt. Mindenesetre bizakodóvá tesz a felkészülésük” – mondta Hajdú Andrea.

Gútai érmesek a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?