FOCIVILÁG

Kahn idő előtt távozik a Bayernből?
Berlin. Elképzelhető, hogy Oliver Kahn még szerződésének 2006-os lejárta előtt távozik a Bayern Münchentől. Ilyen értelmű egyezség jött létre tegnap a hálóőr és a müncheni klub elnöksége között.

Kahn idő előtt távozik a Bayernből?

Berlin. Elképzelhető, hogy Oliver Kahn még szerződésének 2006-os lejárta előtt távozik a Bayern Münchentől. Ilyen értelmű egyezség jött létre tegnap a hálóőr és a müncheni klub elnöksége között. „Szerződésem van, ám mindig akadnak bizonyos körülmények, s erre találtunk most megoldást“ – jelentette ki Kahn. (mti)

Szétkapkodták a Kalózhajót

Athén. Tovább tart a futballőrület Görögországban. Össze-gyűjtötték, és Kalózhajó címen kiadták CD-n az Európa Bajnokságot nyert csapat élő televíziós közvetítéseinek felvételeit. A 40 ezer példányt három napon belül szétkapkodták. (sita)

Hidalgo: Zidane távozzon!

Párizs. „Zinedine Zidane-nak le kellene mondania a válogatottságról, a csapatnak friss vérre van szüksége” – állítja Michael Hidalgo, a francia labdarúgó egykori edzője, aki jelenleg szakmai tanácsadóként Kuvait nemzeti tizenegyét segíti. (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?