Foci BL-selejtező Vágsellyén

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSVágsellye. Holnaptól a vágsellyei Duslo-stadionban kerül sor a női labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező ötödik csoportjának küzdelmeire. Négy csapat, az izlandi Valur Reykjavik, a walesi Cardiff FC, az izraeli Maccabi Holon, valamint a házigazda Duslo csatázik majd a továbbjutásért.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Vágsellye. Holnaptól a vágsellyei Duslo-stadionban kerül sor a női labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező ötödik csoportjának küzdelmeire. Négy csapat, az izlandi Valur Reykjavik, a walesi Cardiff FC, az izraeli Maccabi Holon, valamint a házigazda Duslo csatázik majd a továbbjutásért. Csak a győztes kerül az UEFA Women’s-kupa egyenes kieséses szakaszába. Két éve – amikor először rendezték a vágsellyeiek a tornát – az orosz és a kazah bajnok mögött a harmadik helyen zárt a Duslo. A mátyusföldiek bizakodnak, hogy ezúttal sikeresebbek lesznek, s legyőzik a riválisaikat. Izgalmas mérkőzésekre van kilátás, amelyekre ingyenes a belépő.

A MŰSOR – szeptember 4., csütörtök, 11.00: Valur Reykjavik–Cardiff FC; 16.00: Maccabi Holon–Slovan Duslo Šaľa. Szeptember 6., szombat, 11.00: Valur Reykjavik–Slovan Duslo Šaľa; 16.00: Cardiff FC–Maccabi Holon. Szeptember 9., kedd, 11.00: Slovan Duslo Šaľa–Cardiff CF, Maccabi Holon–Valur Reykjavik – a meccset Nagyszombatban játsszák. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?