Októberi és novemberi fotóversenyünk győztesei

<div>Ezúttal egyszerre hirdetjük ki az októberi és a novemberi fotóversenyünk győztesét. Az októberi témánk az Előtte/utána volt, novemberben pedig a Szellemváros témájú fotókat vártuk. Lássuk a győzteseket.</div><div>&nbsp;</div>

Októberi versenyünkre 20 fotó küldtek be. Olvasóink Puss Bernadett cuki fotójára adták le a legtöbb szavazatot. Íme a győztes kép: [[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"254110","attributes":{"alt":"","author":"Puss Bernadett","class":"media-image","style":"width: 620px; height: 465px;","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] A szakmai zsűri a következő képeket találta a legjobbnak: 3. Kusza Zoltán[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"254111","attributes":{"alt":"","author":"Kusza Zoltán","class":"media-image","style":"width: 620px; height: 349px;","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] 2. Safár Szabó Veronika[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"254112","attributes":{"alt":"","author":"Safár Szabó Veronika","class":"media-image","style":"width: 620px; height: 465px;","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] 1. Kusza Tamás[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"254113","attributes":{"alt":"","author":"Kusza Tamás","class":"media-image","style":"width: 620px; height: 349px;","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] Sajnos novemberi témánk, a Szellemváros már kevésbé mozgatta meg olvasóinkat, összesen nyolc pályamű érkezett. Az ujszo.com olvasó szerint Farkaš Dávid fotója volt a hónap legjobbja:[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"254115","attributes":{"alt":"","author":"Farkaš Dávid","class":"media-image","style":"width: 620px; height: 413px;","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] A szakmai zsűri a következő rangsort állította fel:3. Méri Marek[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"254116","attributes":{"alt":"","author":"Méri Marek","class":"media-image","style":"width: 620px; height: 1102px;","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] 2. Dobosi Henrietta[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"254117","attributes":{"alt":"","author":"Dobosi Henrietta","class":"media-image","style":"width: 620px; height: 465px;","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] 1. Farkaš Dávid[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"254115","attributes":{"alt":"","author":"Farkaš Dávid","class":"media-image","style":"width: 620px; height: 413px;","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] A győzteseknek gratulálunk, a díjjal kapcsolatban hamarosan felvesszük velük a kapcsolatot! Fotóversenyünk folytatódik decemberben is. Új témánk: Családunk. A fotókat december 4-ig lehet beküldeni.  

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?