Fizetnének az MLSZ-nek

Budapest. A török sajtó továbbra is kész tényként kezeli, hogy Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Besiktas vezetőedzője lesz.

Budapest. A török sajtó továbbra is kész tényként kezeli, hogy Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Besiktas vezetőedzője lesz. A Milliyet című lap szerint a német szakember csak annyit ismert el, hogy felvette vele a kapcsolatot a török klub, de hangoztatta, hogy szerződése az MLSZ-hez köti. Ugyanakkor az újság emlékeztetett rá, hogy Matthäus hasonló körülmények között távozott a Partizan Beogradtól, ahol egy évet töltött, bár megállapodása 2005-ig szólt.

Matthäus jelenleg a válogatottal Kínából Frankfurtba utazik, ahová a csapat késő délután érkezik meg. Az együttes vasárnap a berni vb-döntő 50. évfordulóján Németország ellen lép pályára.

Demirören Yildirim, a Besiktas vasárnap megválasztott elnöke szerint a kaiserslauterni lesz Matthäus utolsó mérkőzése a magyar válogatottal, ezután Isztambulban folytatja. A Besiktas, amely a ferencvárosi Gera Zoltánt is szeretné megszerezni, állítólag 150 ezer eurót fizetne az MLSZ-nek a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányáért.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?