FIFA-gála - Megvan a női jelöltek listája

FIFA-gála - Megvan a női jelöltek listája
Budapest/Zürich |

<p>A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a France Football magazin nyilvánosságra hozta annak a tíz női futballistának a nevét, akik közül kikerül az év legjobb játékosa.</p>

A FIFA honlapjának beszámolója szerint a jelöltekre október 20. és november 15. között adhatják le szavazatukat a FIFA-tagállamok válogatottjainak szövetségi kapitányai, csapatkapitányai, illetve az országok delegált újságírói. A FIFA november 30-án jelenti be, hogy mely három futballista maradt versenyben.   A listára nem került fel az ötszörös győztes, tavaly második brazil Marta, ott van viszont az idei világbajnokság döntőjében mesterhármast szerző amerikai Carli Lloyd.   A férfi jelöltek listáját kedden hozzák nyilvánosságra, a FIFA-gálát - ahol a győztesekre derül fény - január 11-én rendezik a zürichi Kongresszusi Központban. A lista:Nadine Angerer (német, Portland Thorns), Ramona Bachmann (svájci, FC Rosengard), Kadeisha Buchanan (kanadai, West Virginia University), Amandine Henry (francia, Olympique Lyon), Eugénie Le Sommer (francia, Olympique Lyon), Carli Lloyd (amerikai, Houston Dash), Mijama Aja (japán, Okayama Yunogo Belle), Megan Rapinoe (amerikai, Seattle Reign), Célia Sasic (német, 1.FFC Frankfurt), Hope Solo (amerikai, Seattle Reign)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?