Feltámadt a sereghajtó

Dubnica. Meglepetésre az utolsó Púchov győzelmét hozta az esélyes Dubnica pályáján lezajlott találkozó. Milan Lešický vezetésével először szerzett három pontot a Matador! A púchoviak 343 perc után rúgtak újra gólt. Ivan Belák volt eredményes. ,,A legfontosabb, hogy ismét győztünk.

Semeník sáros gólöröme a B. Bystrica–Ružomberok összecsapásonTASR-felvételDubnica. Meglepetésre az utolsó Púchov győzelmét hozta az esélyes Dubnica pályáján lezajlott találkozó. Milan Lešický vezetésével először szerzett három pontot a Matador! A púchoviak 343 perc után rúgtak újra gólt. Ivan Belák volt eredményes. ,,A legfontosabb, hogy ismét győztünk. Biztos vagyok benne, hogy bent maradunk az első osztályban“ – mondta magabiztosan a vendégek középpályása. A győztes találat Marek Bakoš nevéhez fűződik, most rúgott először gólt a Corgoň Ligában. Ezért csapaton belüli szokások szerint egy ezrest fizet be a játékospénztárba... Nem titkolta örömét: ,,Nagyon boldog vagyok. A lényeg azonban az, hogy – több sikertelen meccs után – ismét nyertünk.”

Több mint öt hónap után tért vissza a legfelső osztályú bajnokságba Andrej Porázik, a Dubnica csatára. Korábban négy hónapig börtönbüntetését töltötte. ,,Nagyon jól esett a nézők tapsa. Örülök, hogy újra játszhattam. Kár, hogy nem sikerült gólt szereznem, s bánt a vereség is” – mondta a lefújás után.

Góllövők: Kiška (27.), ill. Belák (14.), Bakoš (64.). Játékvezető: Minárčik, 4 300 néző. Sárga lap: Bellák, ill. Peter Majerník.

DUBNICA: D. Perniš–Zimen, Špendla, Švestka, Pleva–Ižvolt (63. Porázik), Držík (78. Ševela), Dovičovič, Doktor (65. Bellák)–Kiška, Varadín.

PÚCHOV: Bernady–Jambor, Brisuda, Zavaternik, Beliančin–Belák, Guľa (82. Besta), Peter Majerčík, Bakoš (78. Hricko)– Breška, M. Nemec (61. Demjan). (at)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?