Felmondják a szerződést?

A Celladam – Kovács Ádám – többszöri halasztás ellenére sem utalta át az FTC-nek járó 300 millió forintot. A klub várható lépéseiről faggattuk Furulyás János elnököt.

A Celladam – Kovács Ádám – többszöri halasztás ellenére sem utalta át az FTC-nek járó 300 millió forintot. A klub várható lépéseiről faggattuk Furulyás János elnököt.

Beszéltem a gazdasági igazgatóval, és Kovács Ádám úr is hívott, még nem érkezett meg a pénz a Fradihoz – kezdte Furulyás –, márpedig mind írásban, mind pedig szóban hétfő (ma – a szerk. megj.) reggel hétig kaptak haladékot. Várunk.

Csütörtökön tárgyalt utoljára Kovács Ádámmal, miben állapodtak meg?

Abban állapodtunk meg, hogy hétfő reggelig átküldik a pénzt, legkésőbb hétfő reggelig, ezt még írásban is visszaigazoltuk a Kovács úrnak, illetve telefonon, és ő azt mondta, hogy hétfő reggelig rendezik a számlát. Azt nem tudom, hogy ennyi határidő-módosítás után ez így lesz-e. Mindenesetre, ha nem, akkor van egy helyzet, amit az elnökségnek meg kell tárgyalnia, és meg kell tenni a szükséges lépéseket.

Ha a pénz esetleg nem lesz a számlán, akkor milyen lépésekkel számolhatnak önök?

Nekünk először fel kell mondanunk a szerződést. Ha a pénz bejön, részben vagy egészben, akkor hajlandók vagyunk a támogatási szerződést módosítani, esetleg egy új ütemtervet készíteni a Kovács úrral a fizetésekre, de természetesen fizetési garanciákkal. Valaki, vagy valamilyen cég kell, hogy álljon a kifizetések mögött, különben nem fog menni.

Tehát önök azzal is elégedettek lennének, ha a pénz csak egy része érkezik meg hétfőn?

Háromszázmilliónak kell megérkezni, ha mondjuk, nem érkezik meg a teljes összeg, de kapunk olyan garanciát, amely alapján néhány napon belül a különbözet is meg lesz, akkor mi ebbe belemegyünk. Másba azonban nem.

Tehát akkor egy párnapos határidőben még benne vannak, de ennél többre már nem hajlandók.

Csak akkor, ha van törlesztés. Ha nincs törlesztés hétfő reggelig, akkor a szerződést fel fogjuk mondani.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?