Fej fej mellett a vezető hármas

Mindhárom élcsapat, az Artmedia, a Žilina és a Nitra is győzött a labdarúgó Corgoň Liga hétvégi, 11. fordulójában, így nincs változás a táblázat élén – továbbra is a ligetiek vezetnek. Araszolgat felfelé a kassai MFK, Pintével sem sikerült nyerniük a szencieknek.

A dubnicai Obert (balról) Aleš Urbánekkel csatázik a labdáértTASR-felvételAz Artmedia már péntek este kibérelte magának a táblázat első helyét legalább egy hétre, miután gond nélkül győzött Dubnicán, s várhatta a riválisok botlását. Ez azonban nem következett be, a szezon meglepetésének számító Nitra magabiztosan verte a továbbra is erőtlen Trenčínt, a bajnok zsolnaiak pedig vasárnap délelőtt hozták el a három pontot Aranyosmarótról – az újonc kezdeti lendülete mintha alábbhagyna, zsinórban háromszor kapott ki, s a három meccsen tíz gólt kapott.

Nem megy a besztercebányaiaknak sem – hiába érkezett új edző Štefan Horný személyében, a Dukla így sem tudott nyerni a kassaiak ellen. Ján Kozák együttese gyengébb szezonkezdet után fellendülőben van, az utolsó hat meccséből négyet megnyert, bár Besztercebányán a szerencse is az ő oldalukon állt, Piatka ugyanis csak az utolsó percekben szerezte meg a győztes gólt.

Pinte Attila góllal tért vissza az élvonalba, de ez kevés volt a szenci üdvösséghez – Ivan Galád együttese a rózsahegyiek ellen sem szerezte meg első győzelmét az idényben. A hazaiak ugyan 2:1-re vezettek, a Ružomberok azonban fordítani tudott.

A forduló rangadója, a várva várt Trnava–Slovan derbi lapzárta után ért véget. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?