Ezt nem lehet túlszárnyalni

Lisszabon/London. Nemcsak az idei EURO, hanem a mindenkori kontinensbajnokságok egyik legcsodálatosabb mérkőzése volt a Csehország–Hollandia összecsapás – állítja a világsajtó. „Ezt a teljesítményt egyszerűen nem lehet túlszárnyalni.

Lisszabon/London. Nemcsak az idei EURO, hanem a mindenkori kontinensbajnokságok egyik legcsodálatosabb mérkőzése volt a Csehország–Hollandia összecsapás – állítja a világsajtó. „Ezt a teljesítményt egyszerűen nem lehet túlszárnyalni. Ha a csehek meg is nyerik az Eb-t, valószínűleg akkor is a hollandok elleni teljesítményükre fog emlékezni mindenki: ezt a szintet ugyanis már nem lehet felülmúlni” – állítja a Reuters brit hírügynökség tudósítója.

Az AP hírügynökség is úgy kommentálta a találkozót, mint amely feledhetetlen élményt nyújtott, s minden idők egyik legjobb összecsapása volt. „10:9 is lehetett volna az eredmény, ha a kapusok nem védenek olyan szenzációsan.”

A vasárnapi újságok szerint a mérkőzés fordulópontja a 25. perc volt, amikor Brückner edző pályára küldte Vladimír Šmicert. „Amit a cseh és a holland futballisták produkáltak, az egyszerűen világszínvonal volt” – írja a Kurier című osztrák napilap. Hasonló szellemben fogalmazott a szintén osztrák Die Presse is: „Extra színvonalú csúcstalálkozó. Csehország és Hollandia több mint kilencven percen át offenzív tűzijátékot rendezett.” (ie)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?