Erőfölény és kiütés

Pozsony. Súlyos, tizennégy gólos vereséggel ért véget a csallóközaranyosi ligaújonc pozsonyi vendégjátéka a női kézilabda Extraliga 4. fordulójában. A továbbra is százszázalékos Chirana könnyűszerrel elbánt a megilletődötten játszó vendégekkel.

CHIRANA–ZLATNÁ 27:13 (10:5).

Pozsony. Súlyos, tizennégy gólos vereséggel ért véget a csallóközaranyosi ligaújonc pozsonyi vendégjátéka a női kézilabda Extraliga 4. fordulójában. A továbbra is százszázalékos Chirana könnyűszerrel elbánt a megilletődötten játszó vendégekkel.

CHIRANA–ZLATNÁ 27:13 (10:5). Legeredményesebbek: Stuparičová 7/5, Géczová 4, ill. Takáčová 5/4, Farkas Adrienn és Szabó 2-2. Elejétől kezdve nem volt egy súlycsoportban a két csapat, ami a hatosok környékén zajló párharcokban látszott a legjobban. A magasabb és erősebb testfelépítésű fővárosiak az ütközésekből legtöbbször győztesen kerültek ki, gyorsabban kombináltak, gyakran gólra váltották a begyakorolt figurát. Az eléggé gyenge színvonalú bajnokin az aranyosiak tíz percig még jóformán a kaput sem találták el. Farkas Alexandra (8. perc) egy kemény lökés után korán megsérült, így a befejezés sokáig Farkas Adriennre maradt. Ő azonban lassan, nehézkesen és bátortalanul játszott. Két gólján kívül rendre fennakadt a jól záró Chirana-védelmen. Még az volt az aranyosiak szerencséje, hogy Vargáné a félidő második felében remekül védett, így nem szökött meg a hazai csapat, sőt Takáčová zsínórban lőtt három gólja után felzárkóztak a csallóköziek (10:7). Ekkor Farkas Adrienn személyi őrzőt kapott, s így veszélytelennné vált a vendégcsapat, kettős emberelőnyéből is alig tudott valamit kihasználni. A Chirana pedig kontrákból és tetszetős támadások végén sorra lőtte a gólokat, melyekre alig érkezett válasz. (jmk)

További eredmények: Inter–Šurany 37:22 (20:10); Nitra–Šaľa 21:32 (10:13), legeredményesebbek: Hanakovičová 6/1, ill. Hrabovská 7/1, Ladicsová 5/2; Michalovce–Partizánske 28:22 (14:10).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?