EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

- Előkészületi jégkorongmérkőzésen Turócszentmártonban: Szlovákia–Csehország 0:2 (0:1, 0:1, 0:0), gólütők: Duda (3.), Vorel (27.).- Az STV 2 élőben közvetíti a jövő szerdán (20.15) sorra kerülő, brüsszeli Belgium–Szlovákia előkészületi labdarúgó-mérkőzést.

- Előkészületi jégkorongmérkőzésen Turócszentmártonban: Szlovákia–Csehország 0:2 (0:1, 0:1, 0:0), gólütők: Duda (3.), Vorel (27.).- Az STV 2 élőben közvetíti a jövő szerdán (20.15) sorra kerülő, brüsszeli Belgium–Szlovákia előkészületi labdarúgó-mérkőzést.- Az 585 ezer dollár összdíjazású, Amelia Island-i női tenisztorna 2. fordulójában Janette Husárová 6:4, 3:6, 6:1 arányban legyőzte Daniela Hantuchovát. A címvédő Mauresmo és Anna Kurnyikova is kiesett! Estorilban, női egyes: Serna–Cervanová 6:3, 6:2; Matevzsics –Mandula 6:4, 6:1. Férfiak: Schalken–Hrbatý 7:5, 6:4. Páros: Gubacsi, Bovina–Riera, Sassi 4:6, 7:6, 6:4.- Dunaszerdahelyen válogatott női futballmérkőzés lesz szombaton délután 15.30 órakor: Szlovákia csapata Európa-bajnoki selejtezőt játszik Fehéroroszország ellen.- A Sedan idegenben nyert 3:2-re a Metz ellen a francia labdarúgó-bajnokság 21. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, és a tabellán feljött a 9. helyre.- Öt nappal azelőtt, hogy a németországi labdarúgó-világbajnokság szervező bizottsága Frankfurt am Mainban kijelöli a 2006-os vb mérkőzéseinek otthont adó 12 stadiont, Leverkusen „visszavonult”.

- Több mint valószínű, Ivan Hlinka, a Naganóban olimpiai aranyérmet nyert cseh jégkorong-válogatott edzője irányítja majd az orosz Avangard Omszk csapatát.- Szlovákia teniszválogatottja Románia ellen – hazai pályán – játssza (szeptember 20–22.) a Davis Kupa Világcsoportjának osztályozóját.- Továbbra sem épült fel teljesen csípősérüléséből Magnus Norman, a francia nyílt teniszbajnokság tavalyelőtti döntőse.- Az NBA-ben: Toronto–Charlotte 84:80, New York–Orlando 97:108, New Jersey–Washington 101:88, Miami–Houston 120:117, Milwaukee–Philadelphia 90:92, Memphis– Denver 97:86, Dallas–Portland 105:90, Phoenix–Seattle 99:92, LA Lakers–Utah 112:82, Sacramento– Minnesota 122:103. - A férfi kézilabda HIL-elődöntő ötödik mérkőzésén: Sečovce–Nové Zámky 35:25 (16:10), a gálszécsiek 3:2-es összesítéssel jutottak a fináléba.- Elhunyt Bruce Dworshak, a NOB sajtóbizottságának tagja, aki több olimpián kifogástalanul irányította az újságírók kiszolgálását.- Rejtélyes betegség támadott meg négy ausztrál úszót, útban hazafelé a moszkvai rövidpályás vb-ről. Bea- Mannix, Melanie Houghton, Nicole Irving és Todd Pearson Bangkokban olyan rosszul érezte magát, hogy nem tudtak továbbrepülni Sdyney felé, s ott kellett maradniuk a thaiföldi fővárosban. - A Juventus labdarúgócsapata átépítés miatt májustól több mint egy évig nem játszhat az otthonának számító Stadio delle Alpiban.- Szombaton rekordösszegre számíthat az a szerencsés fogadó, aki eltalálja a bécsi ügetőverseny győzteseit. A nyertesnek több befutóra is helyesen kell tippelnie, s ez esetben megütheti a jackpotot, azaz 49 587 eurót vehet fel a kasszánál.- Az Orániai Nassa- Lovagrenddel tüntették ki Hollandiában Johann Cruyffot, minden idők egyik legjobb futballistáját. Az elismerést a labdarúgásért tett szolgálataiért és szociális elkötelezettségéért kapta meg. - Két amerikai klasszis, Andre Agassi és Pete Sampras is lemondta a részvételt a hétfőn kezdődő, 2,58 millió dollár összdíjazású monte-carló-i tenisztornán, amely a Mester-sorozat harmadik állomása. - Ronaldo, az Internazionale labdarúgója csak 2006 után szerződik újra Brazíliába. Erről Alexandre Martins, a csatár menedzsere nyilatkozott, miután tárgyalt a milánói klub vezetőivel.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?