EREDMÉNYEK-ESEMÉNYEK

Annus Adrián a világ idei legjobb eredményével, 82,59 m-rel nyerte a kalapácsvetést a svájci Magglingenben rendezett atlétikai versenyen. Annus a japán Murofusi Kodzsi május 8-án elért 82,18-as eredményét múlta felül.

Annus Adrián a világ idei legjobb eredményével, 82,59 m-rel nyerte a kalapácsvetést a svájci Magglingenben rendezett atlétikai versenyen. Annus a japán Murofusi Kodzsi május 8-án elért 82,18-as eredményét múlta felül. A svájci viadalon Divós Katalin nyerte a női kalapácsvetést, Frajka Xénia a gerelyhajítást, Bíber Zsolt és Kürti Éva pedig a súlylökést.

NBA, rájátszás, keleti főcsoport, döntő, 4. mérkőzés: Detroit Pistons–Indiana Pacers 68:83. Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2:2. Nyugati főcsoport, döntő, 5. mérkőzés: Minnesota Timberwolves–Los Angeles Lakers 98:96; Az állás: 3:2 a Lakers javára.

A MiZo-Pécsi VSK nyerte a magyar női kosárlabda-bajnokságot, miután a döntő negyedik mérkőzésén 77:68-ra legyőzte a Szolnok együttesét és 3:1-es összesítéssel megszerezte az aranyérmet.

Doppinghasználat miatt kétéves eltiltással sújtották Anasztaszja Kapacsinszkaját, a 200 m-es síkfutás fedettpályás világbajnokát. Az orosz atlétát a márciusi budapesti vb-n aratott győzelme után vizsgálták meg és vizeletmintájában a tiltott szernek minősülő sztanozolol nyomaira bukkantak.

A HIL (Handball International League) résztvevői lettek a bártfai kézilabdázók, a bajnokságból kiesett galgóciakat helyettesítik a legmagasabb osztályban.

Az Egyesült Államokban tanuló Protič Krisztina 10:34,02 perces idővel új szlovák csúcsot állított fel a 3000 m-es akadályfutásban a lousvillei egyetemi bajnokság (NAIA) során.

Szlovákia U21-es labdarúgó-válogatottja Kostrenában 1:0 arányú vereséget szenvedett a horvátok hasonló korú csapatától, a gólt Vrucina szerezte a 30. percben.

A Borussia Dortmund labdarúgóklub vezetősége szerződést bontott Matthias Sammer vezetőedzővel.

Villámcsapás ölt meg egy amatőr golfozót az egyesült államokbeli Denverben. A 47 éves áldozat fiával a Meadows Golf Club egyik betonútján gyalogolt, amikor a halálos áramütés érte. A 16 éves gyermeket súlyos sérülésekkel szállították kórházba, három további személyt pedig a helyszínen láttak el.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?