EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Ma a negyeddöntőkkel folytatódnak a küzdelmek az Egyesült Arab Emírségekben zajló 20 éven eluli labdarúgók világbajnokságán – 15.00: Spanyolország–Kanada, Kolumbia–Egyesült Arab Emírségek; 18.00: Argentína–USA, Brazília–Japán.

Ma a negyeddöntőkkel folytatódnak a küzdelmek az Egyesült Arab Emírségekben zajló 20 éven eluli labdarúgók világbajnokságán – 15.00: Spanyolország–Kanada, Kolumbia–Egyesült Arab Emírségek; 18.00: Argentína–USA, Brazília–Japán.

Két norvégot, Gro-Istad Kristiansent és Liv Grete Poirée-t megelőzve a fehérorosz Olena Zubrilova nyerte az ausztriai Hochenfilzenben rendezett női 7,5 km-es sílövő Világ Kupa-futamot. A szlovák Soňa Mihoková 17. lett. Férfi 10 km-en a norvég Lars Berger végzett az élen, Pavol Hurajt csak az 51. helyen ért célba.

Az orosz jégkorong Szuperligában szereplő Avangard Omszk együttese szabadlistára tette Richard Kapušt, a csapat szlovák csatárát.

Meglepetésre a perui Cienciano 3:3-as döntetlent harcolt ki az argentin River Plate ellen a dél-amerikai klubcsapatok kontinentális labdarúgó sorozata, a Copa Sudamericana fináléjának első mérkőzésén, Buenos Airesben.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség hivatalosan elnézést kért a kínai szövetségtől, amiért a 2006-os németországi világbajnokság internetes honlapján egy rövid ideig Tibet önálló országként volt feltüntetve.

Elfogató parancsot adott ki az illetékes londoni bíróság csütörtökön Eddie Irvine volt Forma–1-es autóversenyző ellen, akit a rendőrség még a nyáron gyorshajtáson kapott – egy robogó nyergében.

Menesztették Miroslav Beráneket, a Slavia Praha labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. A jól értesültek úgy tudják, Josef Csaplár, a Liberec jelenlegi trénere irányítja majd a prágai piros–fehéreket.

Az Európai Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottságának döntése értelmében a nemzetközi kupamérkőzéseken mostantól tilos az edzőknek dohányozni a technikai zónában.

Brit lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Kimi Räikkönen, a Forma–1-es McLaren-Mercedes pilótája 2005-től a Ferrari istállót erősíti.

Jövőre Szlovákia rendezi az IFF nemzetközi szövetség égisze alatt a női és férfi fitnesz Európa-bajnokságot. Október 17-én Pozsony lesz a házigazda.

Előkészületi labdarúgó-mérkőzésen: Málta–Lengyelország 0:4.

A női kosárlabda Euroligában: Pécs–Szamara 70:62 (31:34). A Chieti–Ružomberok mérkőzés lapzárta után ért véget.

Ma Nyonban kisorsolják a labdarúgó UEFA Kupa 3. fordulójának párosítását. A magyar klubok közül a PAOK Szalonikit búcsúztató Debrecen, a csehek közül pedig a Feyenoord ellenében továbbjutó Teplice érdekelt még a második számú európai kupasorozatban.

A Győr futballcsapatától menesztett Kiprich József lett a román másodosztályban első helyen álló szatmárnémeti Olimpia edzője. A klubvezetés most Vasile Miriuta szerződtetését tűzte ki célul.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?