EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Mádl Ferenc magyar köztársasági elnök tegnap fogadta Grosics Gyulát, Buzánszky Jenőt, Sándor Károlyt, Várhidi Pált és Szepesi Györgyöt, akik mindannyian részesei voltak az Aranycsapat éppen 50 évvel ezelőtt az angolok felett aratott 6:3-as diadalának.

Mádl Ferenc magyar köztársasági elnök tegnap fogadta Grosics Gyulát, Buzánszky Jenőt, Sándor Károlyt, Várhidi Pált és Szepesi Györgyöt, akik mindannyian részesei voltak az Aranycsapat éppen 50 évvel ezelőtt az angolok felett aratott 6:3-as diadalának.

Június 11-én a norvégiai Bergenben kezdődik és szeptember 12-én Berlinben zárul a hatállomásos atlétikai Golden League-sorozat. Az athéni olimpia előtt négy, azt követően pedig két viadalt rendeznek. A menetrend – június 11.: Bergen, július 2.: Róma, július 23.: Párizs, augusztus 6.: Zürich, szeptember 3.: Brüsszel, szeptember 12.: Berlin.

Az elmúlt hetekben elkövetett, s több tucat halálos áldozatot követelő isztambuli merényletek következményeként az UEFA december 11-re halasztotta az eredetileg november 27-re kiírt Maccabi Haifa–Valencia UEFA Kupa-mérkőzést. Az összecsapást eredetileg Izmirben rendezték volna, de az izraeli klub új helyszínt keres. A Maccabi illetékesei Angliában, Cipruson vagy Hollandiában kívánnak megoldást találni.

A jégkorong ST Extraliga tegnapi mérkőzésén: Martin–Slovan 1:3 (0:2, 1:0, 0:1), gólszerzők: Čacho (23.), ill. Sejejs (8.), Jánoš (9.), Hujsa (49.).

Veronika Zuzulová holtversenyben a norvég Rognmmel második lett a Winter Cityben rendezett műlesikló FIS-viadalon. A győzelemet az osztrák Görgl szerezte meg.

Folytatta remek szereplését Jana Klocskova a rövidpályás, azaz 25 méteres medencébe kiírt, egymillió dollár összdíjazású úszó Világ Kupa-sorozat első helyszínén, a dél-koreai Tedzsonban. Az ukrán klasszis hétfőn és kedden is három-három számban diadalmaskodott.

Doppinghasználat miatt két évre eltiltották Damu Cherry amerikai gátfutót.

Sérülés miatt egyhónapos kényszerpihenőre szorul Steve Finnan, az FC Liverpool futballcsapatának ír hátvédje.

Január 5-én mutatja be a Williams-BMW a 2004-es Forma-1-es világbajnokságra tervezett autóját. A Toyota istálló is kitűzte a nagy esemény időpontját, méghozzá január 17-ére.

A KENO tegnapi nyerőszámai: 3, 12, 15, 19, 22, 24, 28, 30, 52, 58, 61, 62, 65, 68, 70, 72, 73, 77, 78, 79.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?