EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

- Ma – közép-európai idő szerint – 11.15-kor rendezik Tokióban a labdarúgó klub Világ Kupa döntőjét: a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München a Libertadores Kupában első és VK-címvédő Boca Juniorsszal találkozik.

- Ma – közép-európai idő szerint – 11.15-kor rendezik Tokióban a labdarúgó klub Világ Kupa döntőjét: a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München a Libertadores Kupában első és VK-címvédő Boca Juniorsszal találkozik.- Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke bízik abban, hogy a Prost-csapat súlyos anyagi gondjai ellenére jövőre is indul a Forma–1-es világbajnokságban.- Dubaiba utazott Hermann Maier. A három hónapja súlyos motorbalesetet szenvedett kétszeres olimpiai bajnok és háromszoros Világ Kupa-győztes osztrák síző rehabilitációs kezelése az Egyesült Arab Emírségekben folytatódik.- Az NBA legutóbbi játéknapján: Toronto–Philadelphia 107:88, LA Clippers–Houston 99:83, Golden State–New Jersey 101:85, Seattle–Indiana 99:88 LA Lakers-Denver 105:98.- Óriási meglepetésre a horvát Ivica Kostelic – Janica Kostelic bátyja – győzött a férfi műlesikló Világ Kupa-sorozat idénynyitóján, az egyesült államokbeli Aspenben. A 22 éves síelő a 64-es rajtszámmal indult.- Hat meccsel folytatódott az NHL: Carolina–Tampa Bay 0:4, Columbus–Calgary 4:3, Minnesota–Dallas 3:4, NY Rangers–Anaheim 2:3, Detroit–Chicago 3:4, Philadelphia–Vancouver 1:4.- A Haladás labdarúgócsapatát működtető kft. vezetősége hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott Keszei Ferenc vezetőedzővel. A szakvezetőt az év hátralévő találkozóin eddigi segítője, Nagy Mihály követi a kispadon.- Lemondott posztjáról Gheorghe Hagi, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Hagit június 24-én nevezték ki edzőnek, s hároméves szerződést kötöttek vele.- Lelőtték Ramigijus Daskeviciust, a Litván Ökölvívó Szövetség elnökét. A 33 éves sportvezető holttestét hétfőn hajnalban egy vilniusi kávéház előtt találták meg.- A keresetek alapján így fest a férfi teniszranglista: 1. Gustavo Kuerten (brazil) 4 091 004, 2. Lleyton Hewitt (ausztrál) 4 045 618, 3. Jevgenyij Kafelnyikov (orosz) 3 238 889, 4. Andre Agassi (amerikai) 2 341 766, 5. Marat Szafin (orosz) 2 207 702, ... 31. Dominik Hrbatý (szlovák) 635 003 dollár.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?