EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A somorjai országos junior tőrbajnokságon a fiúknál Botló Bálint, a lányoknál pedig az ugyancsak somorjai Hanzel Gyöngyi végzett az élen.

Előkészületi labdarúgó-mérkőzések: Debrecen–FC Košice 1:1 – a kassaiak gólját Kulig lőtte; Nürnberg–Slovan 2:1, a pozsonyiak gólszerzője Šlahor volt.

A somorjai országos junior tőrbajnokságon a fiúknál Botló Bálint, a lányoknál pedig az ugyancsak somorjai Hanzel Gyöngyi végzett az élen.

Előkészületi labdarúgó-mérkőzések: Debrecen–FC Košice 1:1 – a kassaiak gólját Kulig lőtte; Nürnberg–Slovan 2:1, a pozsonyiak gólszerzője Šlahor volt.

A miami tenisztorna női egyesének döntőjében az első helyen kiemelt amerikai Serena Williams 4:6, 6:4, 6:1 arányban legyőzte a 6. helyen rangsorolt honfitársát, Jennifer Capriatit. Az André Agassi–Carlos Moya férfi döntőt ma hajnalban játszották.

Realizálódott a papírforma: a Spandau Berlin hazai pályán 6:4-re verte a Partizan Beogradot, a Barcelona viszont 11:10-re kikapott a Pro Reccótól, így a Honvéd (a csoportküzdelmek zárófordulójában 8:5-re verte a Nice csapatát) a német bajnokkal játszik a vízilabda BL elődöntőjében (május 16.).

Az elődöntőben vereséget szenvedett, így a 3. helyen végzett Mohamed Aida, a budapesti tőr Világ Kupa-versenyen.

Bravúros 25:23 arányú győzelmet aratott a Dunaferr az orosz Asztrahán otthonában, a férfi kézilabda EHF Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A visszavágó szombaton Dunaújvárosban lesz.

Utánpótlás labdarúgó Eb-selejtezőn Szkopjében: Macedónia–Szlovákia 0:2 (0:1). Góllövők: Obžera (21.), Jež (49.).

A guatemalai Luis Fernando Garcia nyerte a gyűgyi 50 km-es nemzetközi gyaloglóversenyt a besztercebányai Marek Janek és a magyar Czukor Zoltán előtt.

A Posillipo Napoli győzelmével végződött a vízilabda KEK utolsó kiírásának küzdelemsorozata, miután a budapesti 10:10 után a nápolyi visszavágón 4:3-as győzelmet aratott a címvédő Vasas ellen.

A 2004-es labdarúgó Eb házigazdája, Portugália Portóban 2:1 arányban legyőzte a világbajnok Brazíliát. Az előkészületi meccs gólszerzői: Pauleta (8.), Deco (84.), ill. Ronaldinho (65. – 11-esből). Luis Felipe Scolari, a hazaiak szövetségi kapitánya a tavalyi vb-n éppen a riválist vezette az aranyéremig.

Az Európai Labdarúgó Szövetség vizsgálatot indít a Grúzia–ĺrország Európa-bajnoki selejtezőn történt szurkolói rendbontás miatt. A mérkőzés során a nézők palackokat és egy kést is bedobtak a pályára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?