EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Lejátszották a női kézilabdakupák negyeddöntőinek visszavágóit – KEK: Győr–Zalau 29:26 – összesítésben 51:50; EHF Kupa: Dunaferr–Volgográd 23:18 – 45:43.

Gál Róbert történelmet írt a 147 ezer euró összdíjazású cottbusi torna Világ Kupa-versenyen, mivel a 27.

Lejátszották a női kézilabdakupák negyeddöntőinek visszavágóit – KEK: Győr–Zalau 29:26 – összesítésben 51:50; EHF Kupa: Dunaferr–Volgográd 23:18 – 45:43.

Gál Róbert történelmet írt a 147 ezer euró összdíjazású cottbusi torna Világ Kupa-versenyen, mivel a 27. alkalommal megrendezett viadalon korábban még nem született magyar győzelem.

Remekül szerepeltek a magyarok a franciaországi női párbajtőr Világ Kupa-verseny egyéni tornáján: Hormay Adrien győzött, Tóth Hajnalka a harmadik helyen végzett.

Marosi Ádám pénteki sikere után Vörös Zsuzsa is diadalmaskodott a kairói nemzetközi öttusa versenyen.

A táv olimpiai címvédője, Cathy Freeman 1712 nap és 25 viadal után kapott ki 400 méteren a sydneyi atlétikai versenyen.u Bejelentette visszavonulását Sven Ottke, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) és a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú bajnoka.

Nyitrán nemzetközi légpuskaversenyre került sor, a férfiaknál a magyar Sidi Péter győzött (701,6) a szlovák Jozef Gönci előtt (696,1). Csapatban Szlovákia lett az első (1775) Magyarország előtt (1771).

Brit lapértesülések szerint a Real Madrid összesen 54,6 millió eurót adna az Arsenal két francia labdarúgójáért, Robert Piresért és Patrick Vieiráért.

Pont nélkül az utolsó, hatodik helyen végzett a szlovák vízilabda-válogatott a nizzai nemzetközi tornán. Eredmények: Szlovákia–USA 6:9, Szlovákia–Szlovénia 6:8, Szlovákia–Románia 5:6.

A FIFA nem tárgyal a csütörtökön megalakult új Fehérorosz Labdarúgó Szövetséggel, továbbra is a korábbi testületet ismeri el.

Elképzelhető, hogy elmarad a Liechtenstein–Anglia labdarúgó Eb-selejtező, mert a vaduzi rendezők terrortámadásoktól tartanak. Az a lehetőség is fennáll, hogy a mérkőzést Vaduz helyett a szigetországban rendeznék meg.

Miamiban a második forduló mérkőzéseivel folytatódott a 6,21 millió dollár összdíjazású tenisztorna. Meglepetésre nem jutott a legjobb 32 közé a férfiak világranglista-vezetője, az ausztrál Lleyton Hewitt, a nőknél az 5. helyen kiemelt Daniela Hantuchová búcsúja volt a legváratlanabb. Érdekesebb eredmények – nők: Molik–Hantuchová 2:6, 7:5, 6:0, Dokics–Kuznyecova 7:6, 6:1, Granvill–Bedáňová 6:2, 6:3. Férfiak: Clavet– Hewitt 6:4, 6:4, Fish–Grosjean 6:4, 7:6, Stěpánek–Juzsnyij 6:3, 6:3, Agassi–Chang 6:4, 6:2.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?