EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Az I. labdarúgóliga 21. fordulójában a következő osztályzatot kapták a bírók: FC Košice–Inter (0:0) – Šipoš 8; Žilina–Petržalka (1:0) – Cichý 8; Slovan–Trenčín (1:0) – Gádoši 8,5; Ružomberok–Púchov (2:1) – P. Šuniar 8,5; Trnava–Dubnica (3:2) – Ďuriš 6.
A jeges, havas pálya miatt – több mint valószínű – elmarad a B.

Az I. labdarúgóliga 21. fordulójában a következő osztályzatot kapták a bírók: FC Košice–Inter (0:0) – Šipoš 8; Žilina–Petržalka (1:0) – Cichý 8; Slovan–Trenčín (1:0) – Gádoši 8,5; Ružomberok–Púchov (2:1) – P. Šuniar 8,5; Trnava–Dubnica (3:2) – Ďuriš 6.

A jeges, havas pálya miatt – több mint valószínű – elmarad a B. Bystrica–Dubová és a Ličartovce–Prešov II. ligás labdarúgó-mérkőzés.

Marek Lukáč, a II. ligás szenci labdarúgócsapat csatára cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint távozna a KOBA együtteséből.

A női kosárlabda Euroliga-negyeddöntő 2. mérkőzésén: Sopron–Brno 79:78 – összesítésben 1:1; Pécs–Bourges 81:63 – 1:1; Jekatyerinburg–Gdynia 95:70 – 1:1.

A szlovák Andrea Stránovská aranyérmes lett skeetben a koronglövők ausztráliai VK-versenyén. A magyar Igaly Diana az ötödik helyen végzett. Érdekesség, hogy a dobogósok sorrendje csak kétszeri szétlövés után dőlt el.

Tegnap este – lapzárta után – játszották a labdarúgó UEFA Kupa-negyeddöntő első mérkőzéseit: Malaga–Boavista, Lazio–Besiktas, Celtic–Liverpool, FC Porto–Panathinaikosz.

Brazil lapértesülés szerint Ronaldo, a Real Madrid vb-aranyérmes labdarúgója és felesége Milene Domingues eldöntötték, hogy elválnak egymástól.

Albina Ahatova, az oroszok kitűnő sílövője az Anterselvában rendezett január 24-i Világ Kupa-futam után produkált pozitív doppingtesztje ellenére részt vehet a szombaton kezdődő világbajnokságon.

Az Indian Wells-i tenisztorna női egyesének elődöntőjében: Capriati–Zvonareva 7:5, 6:2; Davenport meccs nélkül jutott tovább, mert Mauresmo megbetegedett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?