EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Huszonegyedik profi ökölvívó-mérkőzését is megnyerte Kótai Mihály. A Las Vegas-i gála nyolcmenetes nagyváltósúlyú mérkőzésén a magyar bokszoló pontozásos győzelmet aratott az amerikai Brad Jensen ellen.

Huszonegyedik profi ökölvívó-mérkőzését is megnyerte Kótai Mihály. A Las Vegas-i gála nyolcmenetes nagyváltósúlyú mérkőzésén a magyar bokszoló pontozásos győzelmet aratott az amerikai Brad Jensen ellen.

Rövid idő alatt megkerült a jégkorong Stanley Kupa legóból épített mása, amelyet a múlt héten loptak el Las Vegasból. Brian Copp azután értesítette a rendőrséget, hogy 50 dollárért megvásárolta egy férfitól a 6000 darabos relikviát.

Ferjancsik Domonkos végzett az élen a Gerevich–Kovács–Kárpáti kardvívó Világ Kupa-versenyen. A döntőben az 1998-ban egyéni világbajnok olasz Luigi Tarantinót győzte le 15:9-re. A dobogóra még egy magyar felállhatott, Nemcsik Zsolt a harmadik helyet szerezte meg.

Labdarúgó-válogatottak barátságos mérkőzésén Argentína 3:1-re győzött Hondurasban. A 10 újonccal játszó vendégek és a hazaiak egyaránt 9 emberrel fejezték be a találkozót.

A milánói férfi tenisztorna elődöntőjében az Aspelin, Hrbatý szlovák, svéd páros 6:3, 6:3 arányú vereséget szenvedett a Cibulec, Vízner cseh kettőstől. Az egyes fináléjában: Verkerk (holland)–Kafelnyikov 6:4, 5:7, 7:5.

A glasgow-i atlétikai viadalon az orosz Szvetlana Feofanova 476 cm-re javította a női rúdugrás fedett pályás világcsúcsát. A régit is ő tartotta 475 cm-rel.

Hármas belga sikerrel végződött az olaszországi Monopoliban rendezett terepkerékpáros-világbajnokság Elite-kategóriás versenye. Az aranyérmet Bart Wellens szerezte meg honfitársai Mario De Clercq és Erwin Vervecken előtt.

Az olaszországi Ortiseiben rendezett női tenisz ITF-torna negyeddöntőjében a második helyen kiemelt szlovák Henrieta Nagyová sérülés miatt nem állt ki a cseh Koukalová ellen, és kiesett.

Martin Brňňarský, szlovák vágtázó a dél-afrikai edzőtáborozás keretében nemzetközi versenyen indult Potchefstroom városában. 100 m-en 10,40, 200 m-en 20,91 mp-cel egyaránt a 2. helyen végzett.

A magyar Győrffy Dóra 194 cm-rel nyerte a női magasugrást a wuppertali fedett pályás atlétikai viadalon.

A bermudai nemzetközi sakktorna 7. fordulójában a szlovák színekben szereplő Szergej Movszeszjan legyőzte a volt junior világbajnok lengyel Kamil Mitont. Az összetettben továbbra is a 24 éves brazil Giovanni Vescovi vezet 5,5 ponttal az orosz Szvidler (5), valamint a lengyel Markowski és Movszeszijan (4-4 pont) előtt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?