EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Peter Babnič, a prágai Sparta labdarúgócsapatának szlovák csatára – több mint valószínű – a Zlín vendégjátékosa lesz.

A római Legfelsőbb Bíróság formai hibákra hivatkozva megsemmisítette a korábbi felmentő ítéleteket, s új vizsgálatot indított Ayrton Senna közel 9 évvel ezelőtti halálos balesetének ügyében.

Peter Babnič, a prágai Sparta labdarúgócsapatának szlovák csatára – több mint valószínű – a Zlín vendégjátékosa lesz.

A római Legfelsőbb Bíróság formai hibákra hivatkozva megsemmisítette a korábbi felmentő ítéleteket, s új vizsgálatot indított Ayrton Senna közel 9 évvel ezelőtti halálos balesetének ügyében. A háromszoros Forma-1-es világbajnok 1994. május 1-jén Imolában a San Marinó-i Nagydíjon vesztette életét. A tragikus esetet követő perben 1999 novemberében felmentették Patrick Head technikai igazgatót és az azóta már a McLaren-Mercedesnél dolgozó Adrian Newey főtervezőt.

Marek Petruš, a pozsonyi Slovan futballcsapatának védője 2,5 éves szerződést kötött az orosz második vonalban szereplő Izsevszk együttesével.

Előkészületi labdarúgó-mérkőzések: Inter–Sopron 0.0; Dubnica– HFK Olomouc 0:2, Petržalka–Tren-čín 2:2, góllövők: Desiatnik, Šoltis, ill. Staš 2.

Életének 97. évében elhunyt Rotter Emília műkorcsolyázó bajnoknő, a magyar sport legidősebb olimpiai érmese. A négyszeres világ- és egyszeres Európa-bajnok Rotter, Szollás műkorcsolyázó páros 1932-ben és 1936-ban harmadik helyezést szerzett a téli olimpián.

Vratislav Greško, a Parma szlovák labdarúgója ma tesztelésen vesz részt a Blackburn csapatánál. Graeme Souness, az angol együttes edzője azt szeretné, ha Greško már a legközelebbi bajnokin pályára lépne.

A holland bajnokság 3. helyén álló Feyenoord leigazolja Jorge Acunát, a chilei válogatott labdarúgóját. Az Universidad Catolica 24 éves középpályása még nem érkezett meg Európába, de amint megkapja vízumát, rögtön aláírhatja a szerződést.

Martin Zbončák a libereci futballcsapatból a Spartához szerződött. A prágaiak 23 millió cseh koronát fizetnek a középpályásért.

A KENO tegnapi nyerőszámai: 5, 14, 16, 33, 35, 36, 37, 40, 42, 43,46, 49, 53, 56, 64, 66, 70, 72, 78, 79.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?