EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Polgár Judit győzelemmel folytatta szereplését a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos sakktornán: a magyar nagymester sötéttel a volt világbajnok orosz Anatolij Karpov ellen nyert. Polgár eddigi négy mérkőzésén három pontot gyűjtött, s ezzel átvette a vezetést.

Polgár Judit győzelemmel folytatta szereplését a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos sakktornán: a magyar nagymester sötéttel a volt világbajnok orosz Anatolij Karpov ellen nyert. Polgár eddigi négy mérkőzésén három pontot gyűjtött, s ezzel átvette a vezetést.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján: Toronto–Milwaukee 87:99, Indiana–Miami 104:81, Philadel-phia–New Jersey 108:107, Boston–Atlanta 86:66, Houston–Phoenix 102:96, New Orleans–LA Lakers 82:90, Denver–Utah 81:92, Sacramento–Dallas 123:94, Portland–Memphis 100:92, Golden State–Cleveland 108:80, LA Clippers–Minnesota 64:95.

Az utolsó negyedben mutatott eredményesebb játékával a GYSEV 70:52 (23:15, 14:16, 10:13, 23:8) arányban legyőzte a listavezető Ružomberokot a női kosárlabda Euroliga A-csoportjában. Legeredményesebbek: Balogh 25, Bogojevics 15, ill. Pavlíčková 16, Kováčová 14. A B-csoportban született a sorozat eddigi legnagyobb meglepetése: a címvédő francia Valenciennes 67:56-ra kikapott Jekatyerinburgban.

Döntetlennel (25:25) végződött tegnap Eperjesen a Szlovákia–Litvánia férfi kézilabda Eb-selejtező. A sorozat utolsó mérkőzését a két csapat vasárnap játssza Kaunasban.

Csertői Aurélt nevezték ki a Győr NB I-es focicsapatának vezetőedzőjévé. Az egykori válogatott játékos megbízatása az idény végéig szól.

Hermann Maier, az osztrákok kitűnő alpesi síelője ma rajthoz áll a svájci Wengenben sorra kerülő lesikló Világ Kupa-futamon.

Az autósok között a Alphand, Stevenson francia, brit kettős, a motorosok mezőnyében a francia Richard Sainct végzett az élen a 25. Dakar Rali 14. szakaszán. Összetettben továbbra is a Peterhansel, Cottret francia duó, valamint Sainct áll az élen.

Férfi kosárlabda Európa Kupa, negyeddöntő, visszavágók: Kaposvár– Lučenec 89:59, legeredményesebbek: Ivkovics 18, ill. Laco 17. A kaposváriak jutottak az Északi Főcsoport négyes döntőjébe. Albacomp– Leverkusen 92:87. A székesfehérváriak nem tudták ledolgozni 13 pontos hátrányukat, így kiestek.

A francia labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában: Bastia–Lyon 2:0, Guingamp–Auxerre 0:2, Montpellier–Nice 2:2, Paris SG–Le Havre 1:0, Sedan–Ajaccio 1:1. Az élcsoport: 1. Nice 38, 2. Marseille 38, Lyon 36.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?