EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Végleg eldőlt, hogy a brazil Julio Mazzei nem lesz a szlovák labdarúgó-válogatott vezetőedzője, mert a világhírű Santos futballklubban vállalt munkát.Ma az FTC–Dunaferr rangadóval (18.00) kezdődik a labdarúgó NB I 17. fordulója.

Végleg eldőlt, hogy a brazil Julio Mazzei nem lesz a szlovák labdarúgó-válogatott vezetőedzője, mert a világhírű Santos futballklubban vállalt munkát.Ma az FTC–Dunaferr rangadóval (18.00) kezdődik a labdarúgó NB I 17. fordulója. A második fordulóban megszerezte első győzelmét a leoni sakkcsapat Európa-bajnokságon a magyar női válogatott, miután 1,5:0,5-re nyert Horvátország ellen. A szlovák lányok döntetleneztek a románokkal. A férfiaknál: Szlovákia–Izrael 2:2.Pozsonyban a nyolcaddöntőkkel folytatódott a Tatra Banka nemzetközi tenisztorna: Rosset–Vaněk 4:6, 6:2, 6:1; Nieminen–Furlan 6:3, 6:2; Kučera–Friedl 7:6, 7:5.Stockholmban újabb mérkőzéseket játszottak a jégkorong Svéd Kupán: Oroszország–Kanada 3:2 – büntető ütésekkel, Finnország– Oroszország 4:2.Michael Jordan 32 pontjával a Washington legjobbja volt, de csapata kikapott a Bostonban (104:95). Az NBA további eredményei: Toronto–Golden State 109:92, Indiana–Sacramento 116:104, Chicago–Detroit 73:97, Utah–Atlanta 96:89, Clippers-Memphis 108:92, New York–Cleveland 82:64.A 110 ezer dollár összdíjazású thaiföldi tenisztorna nyolcaddöntőjében az érsekújvári Henrietta Nagyová 6:2, 6:0 arányban legyőzte a magyar Gubacsi Zsófiát.Kikapott a vb-házigazda a csondzsui nemzetek közötti labdarúgó-mérkőzésen: Koreai Köztársaság–Szenegál 0:1 (0:1).A labdarúgó Spanyol Kupa nyitófordulójában: Figueres (III. osztályú)–Barcelona 1:0 – hosszabbítás után.

A tenisz FED Kupa B-csoportjában: Spanyolország–Ausztrália 3:0. A-csoport: Oroszország–Csehország 2:1, Franciaország–Csehország 3:0; B-csoport: Németország– Ausztrália 2:0.A női kosárlabda Euroliga B-csoportjában: Gambrinus Brno–GYSEV-Ringa 71:73. Bronzérmes lett 200 kg-mal lökésben a magyar Feri Attila az antalyai súlyemelő-vb 77 kilós súlycsoportjában. Előtte szakításban 160 kilóval magyar csúcsot állított fel, s a hetedik helyen végzett. Összetettben a katari Nader győzött, Feri a 6. helyen kötött ki. A 69 kg-os Krutzler Erzsébet szakításban ezüst-, lökésben és összetettben bronzérmes lett, a győzelmet az orosz Popova szerezte meg – világcsúccsal.Az NHL-ben szereplő Buffalo jégkorongcsapata nem engedi el Miroslav Šatant a jövő évi Salt Lake City-i olimpia selejtezőjére.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?