EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Zdeno Cíger ma ismét jégre lép a Slovan hokicsapatában. Az Extraliga keddi, 25. fordulójának műsora – 17.00: L. Mikuláš–Žilina, Skalica– Košice, Trenčín–Zvolen, Poprad–Sp. N. Ves; 17.30: Slovan–Martin.
Ma az ünnepélyes megnyitóval megkezdődik a debreceni torna-világbajnokság.

Zdeno Cíger ma ismét jégre lép a Slovan hokicsapatában. Az Extraliga keddi, 25. fordulójának műsora – 17.00: L. Mikuláš–Žilina, Skalica– Košice, Trenčín–Zvolen, Poprad–Sp. N. Ves; 17.30: Slovan–Martin.

Ma az ünnepélyes megnyitóval megkezdődik a debreceni torna-világbajnokság. A magyarok közül a legnagyobb eséllyel a 2000-es syd-neyi olimpia gyűrűbajnoka, Csollány Szilveszter pályázik éremre.

Veronika Zuzulová 10. lett az Egyesült Államokban (Winter Park) rendezett nemzetközi műlesiklóversenyen; a győzelmet a horvát Janica Kostelić szerezte meg.

A német második ligában szereplő Duisburg csapata szeretné szerződtetni Vasile Miriutát.

Saját tavalyi, s Gustavo Kuerten két évvel ezelőtti eredményénél is jobb pontszámmal lett első Lleyton Hewitt a férfi teniszezők idei teljesítményét rögzítő ranglistán, az ATP Race-ben. Dominik Hrbatý az 58., Sávolt Attila a 79. helyen zárt.

Ma kezdődik Varsóban a súlyemelők idei legjelentősebb versenye, a világbajnokság. A nyolcnapos küzdelemsorozaton tíz magyar versenyző vesz részt, közülük öten éremszerzési reményekkel lépnek dobogóra.

Az NBA legutóbbi játéknapján: LA Lakers–Houston 89:93, LA Clippers –Seattle 78:84, Philadelphia–Washington 100:84, Sacramento–Orlando 101:99, Toronto–Utah 78:82.

Jan Ullrich, német országúti kerékpáros bejelentette, hogy valószínűleg március végén, a Katalán Hét elnevezésű versenyen tér vissza.

Luiz Felipe Scolari hétfőn bejelentette, hogy november végéig kiderül, hol folytatja edzői pályafutását.

Hicham el-Guerrouj felszólította az IAAF és a NOB vezetőit: rendezzenek sporteseményeket Irakban, Izraelben és Palesztinában, hogy ezzel elősegítsék a békefolyamatokat.

A 2006-os, Japánban sorra kerülő férfi kosárlabda-világbajnokságon az eddigi 16 helyett már 24 válogatott vehet részt.

Jacques Santini, a francia fociválogatott szövetségi kapitánya hiába hívta meg a Jugoszlávia elleni barátságos mérkőzésre készülő keretébe Nicolas Anelkát, a Manchester C. csatára lemondta a szereplést.

A Bayern München labdarúgócsapata karácsonyig szeretné megduplázni mostani előnyét és tíz ponttal akar vezetni a Bundesligában.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség tegnap nyilvánosságra hozta annak a három futballistának a nevét, akik közül december 17-én megválasztják az év legjobbját. A trió: Oliver Kahn (német, kapus), Zinedine Zidane (francia, középpályás), Ronaldo (brazil, csatár).

Háromhónapos eltiltást kapott az iglói Igor Griger! Az újonc hokisa a szakolcaiak elleni extraligás jégkorongmérkőzésen kíméletlenül letaglózta Michal Ružičkát, akit még mindig kórházban ápolnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?