Emberhátrányban nyertek

Besztercebánya. Kiváló játékot hozott a mély és sáros talajon megrendezett rangadó. A szélsőséges körülményekkel kezdetben a vendégek birkóztak meg jobban: egyszerűen és célszerűen fociztak, s többször helyzetbe kerültek. A hazaiak fokozatosan kiegyenlítették a játékot, majd egy szögletrúgás után szereztek vezetést.

Besztercebánya. Kiváló játékot hozott a mély és sáros talajon megrendezett rangadó. A szélsőséges körülményekkel kezdetben a vendégek birkóztak meg jobban: egyszerűen és célszerűen fociztak, s többször helyzetbe kerültek. A hazaiak fokozatosan kiegyenlítették a játékot, majd egy szögletrúgás után szereztek vezetést. A második félidő hazai rohamokkal kezdő-dött, mégis az utolsó 20 percben emberelőnyben játszó vendégek egyenlítettek: Školník fejjel volt eredményes. Nem sok maradt hátra a mérkőzésből, de a Dukla tíz emberrel is rohamozott és Semeník révén megszerezte a győztes találatot.

Góllövők: Penov (37.), Semeník (89.), ill. Školník (82.). Játékvezető: Mikolajewski (lengyel), 6150 néző. Sárga lap: Ľ. Vyskoč, M. Sovič, ill. Helbich, Pospíšil, Laurinc. Piros lap: Ľ. Vyskoč (a 2. sárga lap után).

B. BYSTRICA: Zajac–Ľ. Vyskoč, Dzúrik, Kentoš, M. Pančík–Pečovský, Svintek, M. Sovič, Penov (90. Libič)–Semeník, Bartoš (79. Jakubko).

RUŽOMBEROK: Mucha–Školník, Mikuláš (72. Latiak), Laurinc, Pospíšil–Sapara, Helbich, Urban, Zošák (70. Švento)–Števko, Jelšic (79. Jurčo).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?