Elszántság és önbizalom

Komárom/Losonc. Remek párharcnak ígérkezik a férfi I. kosárlabdaliga 20. fordulójának mai összecsapása, melyen 18 órakor a komáromi MBK Rieker a bajnokjelölt losonci E.S.O-t fogadja. Decemberben Komáromban 87:71es hazai siker született.

Komárom/Losonc. Remek párharcnak ígérkezik a férfi I. kosárlabdaliga 20. fordulójának mai összecsapása, melyen 18 órakor a komáromi MBK Rieker a bajnokjelölt losonci E.S.O-t fogadja. Decemberben Komáromban 87:71es hazai siker született.

A komáromiak az utóbbi két fordulóban bravúros győzelmet arattak a Svit ellen és simán, száznál több pontot szerezve verték otthonában a szárnyaszegett Pezinokot. A mai összecsapásnak nincs különösebb jelentősége a vendéglátók számára, a legjobb hatba kerülésük után felszabadultan játszhatnak. „December óta Meluš (215 cm) személyében újabb erősítés érkezett a losonciak centerposztjára. Éppen ebben a szerepkörben vagyunk könnyen verhetők. Úgy érzem, hogy a lepattanó-szerzés és az irányítók játéka döntheti el a mai mérkőzést. A tét nem bennünket nyom, elszántságból viszont nincs hiány védenceim körében. Közönségünk előtt bizonyíthatjuk, hogy az elmúlt két győzelem nem a véletlen műve volt” – összegezte várakozásait Paulik József, a komáromiak mestere.

Nagy önbizalmat öntött a losonciakba a Kunín elleni cseh-szlovák kupadöntő megnyerése, majd az Inter könnyed legyőzése. „Karácsony előtt hullámvölgyben érte a csapatot a komáromi mérkőzés – pillant vissza a legutóbbi vereségre Ján Mižúr, az E.S.O. sportigazgatója. – Már túl vagyunk rajta, bár a komáromi csarnok kedvezőtlen számunkra, tavaly is csak egyszer tudtunk ott nyerni. Jány edző egész héten győzelemre hangolta a fiúkat, arra, hogy saját stílusukat érvényesítsék. Mert ha a hazaiak játékfelfogása kerekedik felül, abból csak bajunk származhat.” (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?