Előny a New Jerseynél

East Rutherford. A New Jersey simán nyert a Anaheim ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga négy győzelemig tartó finálé sorozatának első mérkőzésén.
New Jersey Devils_Anaheim Mighty Ducks 3:0 (0:0, 1:0, 2:0). Gólütők: Friesen (22., 60.), Marshall (46.).

East Rutherford. A New Jersey simán nyert a Anaheim ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga négy győzelemig tartó finálé sorozatának első mérkőzésén.

New Jersey Devils_Anaheim Mighty Ducks 3:0 (0:0, 1:0, 2:0). Gólütők: Friesen (22., 60.), Marshall (46.). Bátran kezdett az 1995-ben és 2000-ben Stanley Kupa-győztes New Jersey, de nagy gólhelyzetet nem sikerült kialakítani. Aztán a második harmadtól kezdte őrületes iramot diktált a Devils, és ennek meglett az eredménye. A 22. percben a tavaly nyáron éppen a Mighty Duckstól érkezett Jeff Friesen vette be a rájátszásban szenzációsan védő Giguere hálóját. A hazaiak szinte egy kapuztak, és csak idő kérdése volt, mikor roppannak össze a vendégek. Erre végül Giguere remeklése miatt nem került sor, azonban a hálóőr a 46. percben kicsit bizonytalankodott, és ezt Grant Marshall góllal büntette. A New Jersey jól és fegyelmezetten védekezett, senki nem jutott a kiállítás sorsára, igaz, a vendégeknél sem. A hajrában, amikor Giguere helyett is mezőnyjátékos korcsolyázott a jégre, Friesen még egyszer betalált egykori klubja ellen, még pedig az olimpiai bajnok Brodeur passzából.

Bejelentette visszavonulását Patrick Roy (Colorado), az NHL történetének egyik legsikeresebb kapusa. A 38 éves sztár pályafutása során négyszer nyert Stanley Kupát: 1986-ban, 1993-ban, 1996-ban és utoljára 2001-ben. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?