Elmaradt megállapodás

Budapest. A március 25-i határidő lejárta előtt négy csoportban készült el a 2004-es portugáliai labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének menetrendje, négy esetben sikertelen volt az egyeztetés, kettő-ben később alakul ki a program.

Budapest. A március 25-i határidő lejárta előtt négy csoportban készült el a 2004-es portugáliai labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének menetrendje, négy esetben sikertelen volt az egyeztetés, kettő-ben később alakul ki a program. Az európai szövetség március 25-ig várja a végleges programokat, ahol nincs összhang az érintettek között, ott március 28-án az UEFA számítógépes sorsolása dönt.

A 4., a „magyar csoport“ programja február 20-án elkészült. Gellei Imre szövetségi kapitány együttese első mérkőzését október 12-én Svédországban játssza. A további ellenfelek: Lengyelország, Lettország és San Marino.

A magyarokén kívül eddig csak az 1. (Franciaország, Szlovénia, Ciprus, Izrael és Málta), az 5. (Németország, Skócia, Litvánia, Izland, Feröer-szigetek) és a 9. csoport (Olaszország, Jugoszlávia, Finnország, Wales, Azerbajdzsán) rendelkezik végleges programmal.

Egyelőre nem sikerült elkészíteni a 2004-es portugáliai labdarúgó Európa-bajnokság 2. selejtezőcsoportjának menetrendjét. A román, a dán, a norvég, a bosznia-hercegovinai és a luxemburgi válogatott képviselői közel ötórás tanácskozást zártak eredménytelenül.

Korábban a 3. (Csehország, Hollandia, Ausztria, Fehéroroszország és Moldova), a 6. (Spanyolország, Görögország, Ukrajna, Észak-ĺrország és Örményország), illetve a 7. (Anglia, Törökország, Szlovákia, Macedónia és Liechtenstein) csoportban maradt el a megállapodás.

A 8. (Belgium, Horvátország, Bulgária, Észtország, Andorra) és a 10. csoportban (ĺrország, Oroszország, Svájc, Grúzia, Albánia) ma lesz időpontegyeztetés.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?