Elhúztak az eperjesiek

Tizenegy pontra nőtt az eperjesi gárda előnye, miután az I. labdarúgóliga 11. fordulójának tegnap délelőtti slágermérkőzésén a Tatran idegenben legyőzte a kassai fakót.

Šafranko (jobbról), az eperjesiek csapatkapitánya szorongatott helyzetben megcélozza az ellenfél kapujátSITA-felvételNívós összecsapást hozott a kassai rangadó, amelyen az esélyes Tatran birtokolta többet a labdát. Tovább folytatódott az eperjesiek sikersorozata: Roman Pivarník edző védencei zsinórban 24 bajnoki találkozón nem szenvedtek vereséget.

A rimaszombati együttes a sereghajtó homonnai gárda otthonában szenvedett vereséget, érdekes, hogy 10 perccel a befejezés előtt még vezettek a gömöriek. Egyébként ez volt a keletiek első sikere a bajnokságban…

Fölényes győzelmet aratott a losonci gárda az újonc tőketerebesi csapat ellen. A LAFC teljesítményén egyáltalán nem érződött, hogy a komoly anyagi gondokkal küszködik a klub. Pedig mivel késtek a játékosok fizetései a múlt héten egy napot edzés helyett sztrájkkal töltötték a futballisták…

Majtán találatával Ólublóban nyert a pozsonyi Inter, s valamelyest előre lépett a tabellán.

Nagymihályban fölényes hazai sikernek örülhetett a közönség, hiába játszottak tetszetősen a vágsellyeik, a kapu előtt gyámoltalannak bizonyultak. A Podbrezová küzdelmes meccsen gyűjtötte be a három pontot. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?