Elégedettek a döntetlennel

Baka/Nagymagyar. A dunaszerdahelyi területi bajnokság vasárnap délelőtti bakai párharca ugyan döntetlennel végződött, ennek ellenére mindenki – a két csapat edzője, a játékosok nézők – egyaránt elégedett volt az eredménnyel, a produkcióval. Már a 3.

Baka/Nagymagyar. A dunaszerdahelyi területi bajnokság vasárnap délelőtti bakai párharca ugyan döntetlennel végződött, ennek ellenére mindenki – a két csapat edzője, a játékosok nézők – egyaránt elégedett volt az eredménnyel, a produkcióval. Már a 3. percben vezethettek volna a vendégek, ám Marič centiméterekkel a kapu mellé gurított. A túloldalon Németh lövése az egyik védőn megpattant, odalett a ziccer. A 14. percben Rengel egy rövidre sikeredett hazaadásra csapott le ép a legjobbkor. Az első félóra végén Kunyi, a nagymagyariak kapusa nagy bravúrral hárította Oravec fejesét. A folytatásban ismét a felső-csallóköziek hálóőre jeleskedett Herberger, Mészáros és Perczel gólveszélyes megmozdulásainál. Az 54. percben előbb Perczel, majd Oravec lövését blokkolták önfeláldozóan a vendégvédők. Egy perc elteltével a villámgyors Sakál akciójánál Rengel remekelt. A 74. percben ifj. Stojka jobb oldali beadása után Fekete hibázott gólhelyzetben. A 80. percben Németh veszélyeztetett, három perc elteltével, Rengel rossz kidobása után Sakál sem értékesítette a felkínált lehetőséget. A mérkőzés hajrájában az eredmény már nem változott, igazságos pontosztozkodással fejeződött be a második helyre pályázó riválisok párharca. (kzs)

BAKA–FK ZLATÉ KLASY 0:0. Sárga lap: Mészáros, ill. Mikóczy. Játékvezető: Ábrahám, 250 néző. BAKA: Rengel–Kovács, Nagy (65. ifj. Stojka), Csomor, Németh, Mészáros, Oravec, Herberger, Perczel, Szakál, Fekete. FK. ZLATÉ KLASY: Kunyi–Daniš, Klúcsik F., Hollósi, Klúcsik P., Berner, Zsigmond, Marič, Mikóczy, Fürdős (60. Seilinger), Sakál (89. Ruman).

EDZŐI VÉLEMÉNYEK

Vladimír Gábriš (Baka): „Paradox módon éppen legjobb tavaszi teljesítményünk után szerzett ponttal is elégedett vagyok. Mindkét együttes jó teljesítményt nyújtott. A gondok ellenére sem okoztunk csalódást, ami azt igazolja, jó kollektíva a miénk.”

Zsigmond Attila (FK Zl. Klasy): „A sérülések, eltiltások miatt nem a legerősebb összeállításban léptünk pályára. A játék képe alapján igazságos döntetlen került a jegyzőkönyvbe. A mezőnyben jobbak voltak a hazaiak, mi főleg küzdenitudásban jeleskedtünk.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?