Elégedett aranyosiak

Pozsony. Befejeződött a női kézilabda-bajnokság alapszakasza, februárban a rájátszással folytatódik a küzdelemsorozat. A várakozásnak megfelelően a bajnok vágsellyeiek zártak az első helyen, ám meglepetésnek számít, hogy mindössze két ponttal szereztek többet, mint a pozsonyi Chirana Prema.

Pozsony. Befejeződött a női kézilabda-bajnokság alapszakasza, februárban a rájátszással folytatódik a küzdelemsorozat. A várakozásnak megfelelően a bajnok vágsellyeiek zártak az első helyen, ám meglepetésnek számít, hogy mindössze két ponttal szereztek többet, mint a pozsonyi Chirana Prema. Arra például senki sem számított, hogy a Duslo Nagysurányban vereséget szenved. Arról szólt a fáma, hogy Darina Braunová edző alatt nagyon inog a kispad. Azonban ezeket a híreszteléseket cáfolja a vezérkar. „Sérülések és betegségek miatt, szinte minden mérkőzésönkön tartalékosan léptünk pályára. Ennek tudható be, hogy olykor hullámzó teljesítményt nyújtottunk. Eleget tettünk az elvárásoknak, hiszen listavezetőként végeztünk, és a sereghajtó nyitraiakkal találkozunk a play off-negyeddöntőben. Biztosra veszem, hogy a lányok a folytatásban magukra találnak, s megvédjük elsőségünket. Egyébként az fel sem merült bennünk, hogy esetleg trénert cseréljünk” – mondta lapunknak Kovács László csapatvezető.

Helytálltak az anyagi gondokkal küszködő újonc csallóközaranyosiak, hatodikként fejezték be az első felvonást. Ludmila Boltenkova edző: „Elégedett vagyok védenceim produkciójával, a találkozók zömén hozták formájukat. Csupán a nagysurányiakkal vívott hazai meccsen betliztünk. A rájátszásban a jóval erősebb kerettel rendelkező Interrel mérkőzünk, szeretnénk rácáfolni a papírformára. Célunk, hogy az első hat között zárjunk, s akkor jövőre indulhatnánk a közös szlovák-cseh bajnokságban.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?