Egygólos hazai sikerek

Csonka fordulóval ért véget az I. labdarúgóliga őszi idénye, ugyanis influenzajárvány miatt elmaradt a Stará Ľubovňa–Michalovce mérkőzés. A rimaszombati együttes – labdarúgásra alkalmatlan pályán – gól nélküli döntetlent ért el az utcahosszal vezető, őszi bajnok eperjesiek elleni rangadón.

Peter Záhradník volt az eperjesi csapat egyik legveszélyesebb játékosa a rimaszombatiak elleni bajnoki mérkőzésenSITA-felvételA losonciak javuló játékuknak és a jó cseréknek köszönhetően (Baranyai nem egész kilenc perccel pályára lépése után gólt lőtt) 0:1-ről fordítva 2:1 arányban legyőzte az igen lelkes, vendég homonnai csapatot. A nógrádiak vezetőedzője, Vladimír Rusnák a távozásával kapcsolatban felröppent hírekre így reagált: „Az igaz, hogy két hónapja tárgyalok a privigyeiekkel, de ez még nem jelent semmit. Egyelőre még a LAFC edzője vagyok. Minden a losonciakon múlik…” – nyilatkozta lapunknak a trréner.

Újabb balszerencsés vereséget szenvedtek idegenben a vágselylyeiek, akik 1:0-ra vezettek Privigyén, majd a gólszerző Dékány ziccert hibázott. Ezután feljöttek a házigazdák, ügyesen kihasználták a vendégvédelem megingásait. Az igencsak tartalékosan pályára lépő Duslo gárdája (Vencel, Klusa, Vyskoč és Gašparík is hiányzott) rászolgált volna az egyik pontra. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?