Egyetlen vendéggyőzelem sem született

Pozsony. Hét mérkőzéssel folytatódott szombaton a II. labdarúgóliga. A 9. fordulóban gólokban gazdag találkozót láthatott a dunaszerdahelyi, a nyitrai, a besztercebányai, és a nagyszombati közönség; egyedül a Topoľčany–Podbrezová összecsapáson nem született találat.

Pozsony. Hét mérkőzéssel folytatódott szombaton a II. labdarúgóliga. A 9. fordulóban gólokban gazdag találkozót láthatott a dunaszerdahelyi, a nyitrai, a besztercebányai, és a nagyszombati közönség; egyedül a Topoľčany–Podbrezová összecsapáson nem született találat. A hétvégén egyértelműen a hazai csapatok voltak eredményesebbek – vendégsikerre nem volt példa. A Žiar–Rim. Sobota találkozót szerdán, október 3-án, 14.30 órakor pótolják

DAC–Vranov 2:2 (1:2)

Góllövők: Veselý (30.), Olejník (55.), ill. Palenčík (17.), Gajdoščík (33.); 1000 néző.Kezdettől fogva a vendégek voltak aktívabbak, aminek már a 17. percben meglátszott az eredménye: Palenčík góljával a Vranov szerzett vezetést. Kis idő múlva azonban a hazaiak kiegyenlítettek, ám Gajdoščík három percre rá megint a varannóiakat juttatta előnyhöz. Ezek után úgy tűnt, hogy mindhárom pont kicsúszik a dunaszerdahelyiek kezéből, a második játékrészben azonban sikerült legalább egyet megmenteniük.

B. Bystrica–Zl. Moravce 4:1 (2:0)

Góllövők: Bartoš (23., 85.), Tóth (3.), Lešták (60.), ill. Lőrinc (55.). Játékvezető: Somoláni, 500 néző. Sárga lap: Michalík (Zl. Moravce). Gyors góljuknak és szemrevaló játékuknak köszönhetően a katonák abszolút fölényben futballoztak.

Nitra–Nováky 4:0 (3:0)

Góllövők: Strnadel (4.), Havlíček (25.), Jelšic (33.), Zsák (73.). Játékvezető: Havrila, 700 néző. A gólokban gazdag mérkőzésen meglepően alacsony színvonalú játékot produkáltak a csapatok, különösen a vendégek nyújtottak szégyenletes teljesítményt. A nyitraiak legalább igyekeztek, és a helyzetkihasználásuk miatt is megérdemelték a győzelmet.

Topoľčany–Podbrezová 0:0

Játékvezető: Anguš, 1800 néző. Sárga lap: Stanček, Goga, Gallik, ill. Chudík, Krochta, Hanák. Kiállítva: Krochta (58. – a második sárga lap után). Gólokban szegény, szabálytalanságokban annál gazdagabb mérkőzést láthatott a nagytapolcsányi közönség. Az első félidőben a vendégek játszottak jobban, a másodikban azonban Krochta kiállítása után a hazaiak kerültek mezőnyfölénybe, de ebből csak egy kapufát tudtak kihozni – a 74. percben Krajčík bombázott a felső lécre.

Trnava–Devín 2:2 (0:2)

Góllövők: Hluško (57.), Kriss (64.), ill. M. Jančula (33.), Keller (45.). Játékvezető: Jaška, 2800 néző. Sárga lap: Poljovka, Gajdoš, Kriss, ill. Barmoš, Keller, Pavol Majerník, Peter Majerník. A nagyszombatiak kezdtek aktívabban, ám igyekezetüket nem tudták gólra váltani, míg a másik oldalon a dévényiek rögtön az első helyzetüket kihasználták: az üresen hagyott Martin Jančula fejjel a kapufára küldte a labdát, s a játékszer onnan a hálóba pattant. Röviddel a félidő vége előtt a vendégek szögletet végezhettek el, amely után Keller növelte az ŠKP előnyét. Fordulás után a Spartak játékosai vették kezükbe az irányítást, rengeteg helyzetükből azonban mindössze kettőt használtak ki.

Ličartovce–Slovan B 2:1 (0:0)

Góllövők: Kalmár (53.), Krakovský (58. – 11-esből), ill. Sloboda (65.). Játékvezető: Tomčík, 1000 néző. A gyors és küzdelmes találkozón mindkét fél rengeteg lehetőséget hagyott kihasználatlanul, majd öt perc alatt eldőlt a találkozó.

Senec–Humenné 1:0 (0:0)

Góllövő: Takáč (58.). Játékvezető: Dobos, 1300 néző. Sárga lap: Bella, Halahija (Senec). Derekasan állta a sarat a homonnai védelem: a szenciek szinte végigtámadták az első félidőt. A védőfalat egyetlenegyszer, az 58. percben Takáčnak sikerült áttörnie, de ez is elég volt ahhoz, hogy a három pont hazai kezekben maradjon.

A következő forduló párosítása – október 13, 14.30 – Nováky–Senec, Zl. Moravce–Nitra, Podbrezová–B. Bystrica, Stropkov–Topoľčany, Devín–DAC, Rim. Sobota–Trnava, Ličartovce–Žiar; – vasárnap, 10.30: Slovan B–Humenné.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?