Egyenlítés a hajrában

Nagyszombat. A hazaiak a korábbi sikertelen meccsek után győzni akartak, kezdettől offenzív felfogásban játszottak. A Slovan inkább védekezett, de igyekezett gyors kontrákat vezetni. A 24. percben Čech kapus szabálytalanul szerelte a kitörő Volfot, kapott egy sárga lapot, s a bíró tizenegyest ítélt.

Nagyszombat. A hazaiak a korábbi sikertelen meccsek után győzni akartak, kezdettől offenzív felfogásban játszottak. A Slovan inkább védekezett, de igyekezett gyors kontrákat vezetni. A 24. percben Čech kapus szabálytalanul szerelte a kitörő Volfot, kapott egy sárga lapot, s a bíró tizenegyest ítélt. Onofrej könnyedén értékesítette a büntetőt. Utána sokáig hiába igyekezett a vendéglátócsapat, nem tudta áttörni a pozsonyiak védelmét, de a félidő rájátszásában Ujlaky egyenlített. A szünet után ismét siker koronázta a vendégek gyors ellentámadását, Takáč talált a hálóba. Szikrázóvá vált a mérkőzés, villogtak a sárga és a piros lapok, a 81. percben Kiss kapus tűnt ki, Kožuch erős löketét hárította. Csúnya jelenetek jellemezték a hajrát, a Slovan kapusa leütötte Staňát, ezért kiállították és büntetőt ítéltek csapata ellen, Ujlaky állította be a végeredményt.

Góllövők: Ujlaky (45., 90., a másodikat 11-esből), ill. Onofrej (24., 11-esből), Takáč (53.). Játékvezető: Ligocký, 8800 néző. Sárga lap: Čech, Husár, Hrabal, ill. Takáč, Suchý, Onofrej, Ed. Hrnčár. Piros lap: Suchý (90., ismételt szabálytalanságért), Kiss (90., az ellenfél megtámadásáért). TRNAVA: Čech– Ježík (55. Hodúr), Hrabal, Poljovka–Filip, Duriš (75. Gašparík), Staňo, Ujlaky, Husár–Kožuch, Masaryk. SLOVAN: Kiss–Pecko (57. Suchý), Demeter, Polgár, Ed. Hrnčár–Krško–Bednár, Volf (75. Fodrek), Takáč (74. Obšitník), Onofrej–Bukvics.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?