Egy év után tért vissza a válogatottba

Szenc |

<p>Az ökölvívó kinézetű Ján Ďurica bízik benne, hogy a letteket és görögöket is legyőzik Pozsonyban.</p>

 

A szlovák futballválogatott hétfői, szenci gyülekezőjén Ján Ďurica volt az érdeklődés középpontjában. Nem csoda, hiszen a 30 esztendős középhátvéd egyéves szünet után tért vissza a válogatottba, és akár ökölvívónak is nézhettük volna, mert monoklival, szemöldöke felett varratokkal érkezett. A dunaszerdahelyi származású játékost faggattuk.  Mit szól az újságírói fogadtatáshoz?Hát, egy kicsit meglepődtem. Gondoltam, hogy kíváncsiak lesznek a véleményemre, de ekkora felhajtásra nem számítottam. Úgy éreztem magam, mint egy filmsztár, ennyi kamerát, fényképezőgépet és mikrofont még nem is láttam. De én már csak oroszul adok interjúkat… Hogyan szerezte a szeme fölötti öltéseket?A szombati, Krasznodar elleni bajnoki mérkőzésen egy kemény fejpárbaj során felrepedt a szemöldököm. De így is végigjátszottam a találkozót, a meccs után viszont öt öltéssel varrták össze a sebet. A teljes interjút a csütörtöki Új Szóban olvashatják! 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?